God vejledning af kunder

Derfor vil dine kunder elske ROCKWOOL produkter

Nogle kunder vil være tilbøjelige til udelukkende at fokusere på den visuelle del af deres renovering såsom rum og indretning. Men hvordan boligens indeklima og sikkerhed får dem til at føle, betyder langt mere på den lange bane. Derfor bør du som professionel håndværker hjælpe dine kunder med at dykke ned under overfladen og få dem til at forstå, at det perfekte tidspunkt at forholde sig til bygningsisolering netop er i forbindelse med deres renovering.ROCKWOOL produkter bevarer sin høje kvalitet i årtier helt uden nogen form for vedligeholdelse eller tilpasninger. Det betyder, at der er lav sandsynlighed for, at du senere skal tilbage og afhjælpe et potentielt problem hos en kunde.
Takket være dine håndværksmæssige kompetencer og ROCKWOOL stenuldsisolering, vil dine kunder være glade for deres hjem i mange år.

Brugen af ROCKWOOL stenuldsisolering er godt for dine kunder og godt for dig. Du sparer tid og penge på grund af den lette montering. Og dine kunder vil kunne nyde godt af fordele som en stabil og ensartet indendørstemperatur, støjreducering og bedre brandsikkerhed. Alt sammen fra et naturligt og bæredygtigt materiale.


ROCKWOOL stenuldsisolering:

  • Bevarer sin høje kvalitet i hele husets levetid
  • Reducerer dine kunders energiomkostninger
  • Er støjreducerende
  • Beskytter mod brand


Samtidig anvender du et materiale der forebygger kondensskader, er nemt at arbejde med, hurtigt at tilpasse og er ekstremt holdbart. Det betyder, at du får tilfredse kunder, der vil forblive tilfredse kunder i årtier, og hermed også være mere tilbøjelige til at anbefale dig og dit arbejde til andre.

Flere gode råd til at forbedre din forretning

Install guide, how to guide, work instruction, technical support

01

Tips og tricks til en let montering

Læs mere
stones, basalt, photo, germany, BuR

02

Derfor skal du vælge ROCKWOOL produkter

Læs mere
Contact, help, customer support, learning, technical support

03

Få professionel rådgivning hos ROCKWOOL

Læs mere
dämmcheck, tool, pc, smartphone, desk, working situation, germany

04

Visualiser dit renoveringsprojekt

Læs mere