Derfor skal du vælge ROCKWOOL produkter

Gå til vores produktoversigt

Vælg et premium produkt og få tilfredse kunder

ROCKWOOL batts er i gennemsnit 3x tættere end glasfiber batts, hvilket giver bedre pasform i hulrummet og levere enestående termiske, akustiske og brandsikkerhedsmæssige egenskaber.

Da ROCKWOOL stenuldsisolering er lavet af naturlige sten, er det 
ekstremt brandsikkert. Den termiske isoleringseffekt i stenuldsisoleringen skyldes at luft indkapsles i fiberstrukturen, uden at der skal tilføres opblæsningsmidler eller gasser. Dette betyder, at kvaliteten af vores stenuldsisolering forbliver den samme gennem hele bygningens levetid.

Til forskel fra andre fiberisoleringsmaterialer har ROCKWOOL stenuld en ikke-retningsbestemt fiberstruktur, hvilket gør stenulden ekstra robust samt sikrer, at den bibeholder sin form, når den tilskæres og monteres i eller på konstruktionen. ROCKWOOL stenuldsisolering har en høj tæthed og fungerer derfor også fremragende til lydisolering.

Afhængig af husets arkitektoniske stil tilbyder ROCKWOOL specialiserede indvendinge og udvendige løsninger til isolering og renovering af boliger:
Skillevægge

ROCKWOOL stenuldsisolering er særligt udviklet til at reducere støj gennem skillevægge. Med den rette isolering bliver det nemmere at anvende husets rum til forskellige formål. For eksempel vil telefonopkald ikke vække en sovende baby, og støj fra legende børn vil ikke forstyrre fred og ro i tilstødende lokaler eller naboejendomme.

Gulv og etageadskillelse

ROCKWOOL stenuldsisolering kan anvendes både i stueetagens gulv og i gulve der adskiller etager. Isoleringens fremragende termiske egenskaber hjælper med at opretholde en komfortabel temperatur. De støjreducerende egenskaber gør isoleringen til et særligt godt valg i etageejendomme, da støjen fra fodtrin vil blive reduceret. Efterisolering af gulve og etageadskillelser vil samtidig føre til energibesparelser for din kunde.

Kælder

ROCKWOOL stenuldsisolering er velegnet til termisk isolering af en uopvarmet kælder. Efterisolering af kælderen sker bedst fra ydersiden, fordi kældervæggen bliver varmere, og fordampningen fra indersiden øges. Det beskytter dermed kælderen mod fugt og svamp, samtidig med at det bidrager til en komfortabel gulvtemperatur i stueetagen.

Ydervægge

Hvis huset har en speciel og unik facade, som ikke ønskes dækket med isolering, kan ROCKWOOL stenuldsisolering anvendes på indersiden af væggen i stedet. Montering af ROCKWOOL på indersiden af væggen er en fremragende løsning, der bidrager til både energibesparelser og forbedret komfort, samtidig med at æstetikken på facaden bibeholdes.

Facade

En udvendig isolering af facaden og facaderenovering skaber et temperaturmæssigt stabilt miljø for ydervæggen. Det bidrager til et godt indeklima samt en længere levetid for den bærende konstruktion. Ved en udvendig facadeisolering bibeholdes det indvendige areal, og du mister ikke brugbare m2.

Tag og Loft

En stor del af husets varme forsvinder ud gennem taget. Tag- og loftisolering i en bolig er derfor én af de mest effektive måder at forbedre ikke bare varme-, men også de lyd- og brandsikkerhedsmæssige egenskaber. Stenuldens varmeisolerende funktion sikrer, at der bevares et behageligt indeklima både i varme somre og kolde vintre. Desuden er efterisolering af tag og loft særdeles omkostningseffektivt.

Se og lær mere om alle stenuldens 7 styrker

Swipe for at se alle filmene > >

Flere gode råd til at forbedre din forretning

Install guide, how to guide, work instruction, technical support

01

Tips og tricks til en let montering

Læs mere
renovation, craftsman, homeowner,

02

God vejledning af kunder

Læs mere
Contact, help, customer support, learning, technical support

03

Få professionel rådgivning hos ROCKWOOL

Læs mere
dämmcheck, tool, pc, smartphone, desk, working situation, germany

04

Visualiser dit renoveringsprojekt

Læs mere