Der findes en ROCKWOOL løsning til enhver renoveringsopgave


Renover i dag og vær med til at ændre i morgen!


Hvad vi gør med eksisterende bygninger, har stor betydning for fremtidige generationer. Vi står over for svindende energiforsyninger og åbenlyse klimaændringer. Derfor, er det ikke længere nok kun at fastsætte højere standarder for nye bygninger.

De fleste bygninger i Danmark er fra en tid, hvor der ikke var fokus på at spare energi. Derfor har mange eksisterende bygninger i dag et alt for højt energiforbrug. Det betyder høje energiregninger og stor miljøbelastning. Men det kan vi heldigvis gøre noget ved!Ifølge International Agency for Renewable Energy (IRENA) er isolering den mest omkostningseffektive måde at mindske klimaforandringerne, fordi den kan bidrage til energibesparelser på over 80%.


Renover med ROCKWOOL stenuldsisolering

Renovering med ROCKWOOL stenuldsisolering bidrager ikke bare til energibesparelser, men giver endnu flere fordele i form af et bedre indeklima med:

  • Større brandsikkerhed
  • Fugtresistens
  • En kontrolleret indetemperatur
  • En god lydisolering


Derudover holder vores stenuld i hele husets levetid, og så er den 100 procent genanvendelig. Når du vælger ROCKWOOL isolering vælger du derfor også bæredygtigt.

Siden 2012 har vi som den eneste isoleringsproducent på det danske marked haft en returordning for ’brugt’ isolering i samarbejde med RGS Nordic. RGS Nordic indsamler den brugte isolering fra kommunale genbrugsstationer og større renoveringsprojekter, granulerer den og sender den tilbage til vores fabrik i Nordjylland, hvor den genanvendes i fremstillingen af ny isolering, som lever op til vores høje kvalitetskrav.

Opdag stenuldens 7 styrker

Swipe for at se alle filmene > >

Et ROCKWOOL isoleringsprodukt sparer typisk i hele levetiden 100 - 130 gange den energi- og CO2 mængde, der anvendes til produktets fremstilling.

Gode grunde til at renovere

RockWorld imagery,The Big Picture, park, city, greenery

Se videoen

Renovering gavner ikke kun den enkelte boligejer. Det gavner i høj grad også miljøet. At forbedre isoleringen i bygninger er én af de mest omkostningseffektive måder at mindske klimaforandringer. Se i videoen hvordan!