Fordele ved at isolere

En bygning skal holde 50-100 år eller længere. Det er derfor vigtigt at vælge løsninger, som medvirker til et lavt energiforbrug lige fra starten – det er dyrt at lade være.

Bygningskonstruktioner som tag og ydervæg skal fungere som god beskyttelse mod vejr og vind, brand og støj. Det giver et robust, sikkert og langtidsholdbart byggeri med en minimal miljøpåvirkning. Et lavt energibehov betyder fleksibilitet i forhold til valg af energiforsyning – nu og i fremtiden.

Mindsket energiforbrug

Det er stillestående luft inde i isoleringsprodukter, som forhindrer varme og kulde i at trænge igennem konstruktionen. ROCKWOOL stenuldsisolering har glimrende isoleringsegenskaber grundet meget små luftlommer mellem fibrene.

Når produkterne er installeret korrekt, vil de bidrage til et mindre behov for opvarmning om vinteren og en behagelig, kølig temperatur om sommeren. Begge dele er vigtigt for at mindske energiforbruget og dermed energiregningen.

Ved at designe og bygge gode, trygge og solide bygninger med rigtigt valg af isolering opnår du fordele i hele bygningens levetid: lave omkostninger til drift og vedligeholdelse, godt indeklima og gevinster for miljøet.

ROCKWOOL koncernen forvandler årligt mere end 800.000 tons restprodukter fra andre industrier til konkret energibesparelse.