Hulmursisolering - pris og tilbud

Se pris og besparelser ved at anvende en Aut. ROCKWOOL indblæser til hulmursisolering. Anvend formularen nederst på siden og bliv kontaktet af en Aut. ROCKWOOL indblæser for at få en samlet pris.

Hulmursisolering er en nem, billig og effektiv form for isolering

Hulmurisolering sikrer en bedre boligkomfort uden træk fra kolde vægge og mindsker udgiften til opvarmning.

Ofte kan besparelsen på varmeudgifterne betale omkostningen til hulmursisolering tilbage på 3-4 år. Ved du ikke, om der er isolering i din hulmur, kan du kontakte et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma. De kan kontrollere, om der er isolering i din hulmur, og give dig en samlet pris på hvad det vil koste at udbedre. 

Indblæsning foregår ved at udtage sten i ydermuren med 1½-2 meters mellemrum. Det er gennem disse huller, indblæsningen foregår. 

Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget. Når du anvender et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma, er det din sikkerhed for veludført arbejde. Firmaet udsteder en attest som dokumentation for arbejdet og er underlagt stikprøvekontrol fra ROCKWOOL.

Eksempler på besparelser når du hulmursisolerer din bolig:

I tabellen nedenfor kan du se et eksempel på prisen på hulmursisolering ved at benytte et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma.

Efterisolering af hulmur   80 mm  

Energiform       Fjernvarme Olie
HULRUMSFYLD 110 m2 á 175 kr./m2 Kr. 19.250 Kr. 19.250
           
Energitilskud       Kr. 1500 Kr. 2.000

Din samlede udgift:       Kr. 17.750 Kr. 17.250
Din samlede årlige besparelse       Kr. 5.520 Kr. 7.600
           
Tilbagebetalingstid       3,2 år 2,3 år

Eksisterende hulmursisolering 0 mm    
Indblæsning af HULRUMSFYLD 80 mm    

I 2017 kan du få et fradrag på op til 12.000 pr. person i husstanden over 18 år til håndværkerydelser med ”grønt sigte”.