Få et uforpligtende tilbud på isolering og efterisolering af ydervæg og hulmur

Den bedste løsning er at foretage en efterisolering af ydervæg og hulmur udefra, men undertiden er man nødt til at vælge indvendig efterisolering.

Isolering og efterisolering af ydervæg og hulmur kan foretages på flere måder:

Efterisolering af hulmur ved indblæsning med hulrumsfyld.

Først bør man undersøge, om væggen allerede er isoleret, og hvor eventuel isolering er placeret.

Har du en hulmur, hvor der ikke er noget isolering, kan der indblæses hulrumsfyld.

Det er en nem og billig løsning, der ofte tjener sig selv hjem meget hurtigt.

Udvendig efterisolering af ydervæg(med mulighed for at give huset en ny facade)

En anden løsning er udvendig efterisolering. Ved udvendig efterisolering pakker man hele huset ind i isolering, og det er den bedste løsning for huset, idet alle ydervægge nu ”kommer ind i varmen”.

En udvendig isolering af ydervæg afsluttes med en pudset overflade eller en pladeløsning. Denne løsning er optimal, hvis du alligevel skal i gang med en facaderenovering. Den kan også anvendes, hvis du ønsker at ændre det arkitektoniske udtryk på dit hus.

 

Indvendig efterisolering af ydervæg

Den sidste løsning er at isolere indvendigt. Det er en løsning, hvor man skal være meget opmærksom på, hvor meget man isolerer, samt at det bliver udført korrekt, idet man ellers kan risikere at få problemer med fugt og svamp.

Indtast dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi dig op og hjælper med at finde den bedste løsning. Vi kan også henvise dig til en Autoriseret ROCKWOOL Partner, som er uddannet til at vejlede og udføre isoleringsopgaver korrekt.