ROCKORBIT System - vejledning

Sådan gør du:

Trin 1

For at opnå en ens placering af skruer/skiver kan der med fordel anvendes en skabelon, som fastholdes langs ROCKORBIT BATTS kanten.

Trin 2

Skruen presses gennem glasvliesens overflade ved skabelonens markeringer. Når alle 4 skruer er markeret, fjernes skabelonen.

Trin 3

Skruer med tilhørende skiver placeres i loftpladen. Skruerne presses lodret ned i isoleringen så langt, at de ikke falder ud, når loftpladen vendes for montage.

NB! ROCKORBIT er specielt egnet til synlig varme- og lydisolering i garageanlæg, parkeringskældre, kælderlofter samt industri og stålhaller. Produktet er til montage i rum uden længerevarende personophold (arbejdsrum). Produktet egner sig ikke til montering i teknikrum og lignende lokaler med stor mekanisk luft påvirkning.

Trin 4

Loftpladen stødes tæt mod de tilstødende flader. Når pladen er på plads, tilspændes skruerne. Ved tilspænding må skiverne ikke presses ind i loftpladen, da det vil give rynker i overfladen. Loftpladen er herefter færdigmonteret.

Et ROCKWOOL isoleringsprodukt sparer typisk i hele levetiden 100 - 130 gange den energi- og CO2 mængde, der anvendes til produktets fremstilling.