Presserum

ROCKWOOL koncernen har en åben holdning til omverdenen. Derfor vil vi gøre vores bedste for at servicere pressen effektivt og professionelt.

Her finder du vores nyheder samt udvalgte billeder, videooptagelser og logo.

For henvendelser om vores produkter eller organisation, kontakt venligst Head of Communications, Nilüfer Sahin.

For finansiel information, besøg venligst vores investor website.

Employee Denmark, Nilüfer Sahin, press release, news

Nilüfer Sahin

Head of Communications,
ROCKWOOL Nordics

Nyheder

Vores seneste nyheder

Type

Brands

Dato

Vi kan ikke finde nogen resultater som matcher din søgning

People, Humans, Thermostat, Indoor comfort, Thermal properties, Woman, Home
Pressemeddelse
12 mar 2019

Kvinderne er mest klar til at kæmpe for klimaet

Det er ikke alene kvinderettigheder og ligestilling, der har en stor plads i kvindernes hjerter på Kvindernes Internationale Kampdag. En nylig undersøgelse lavet af Epinion for interesseorganisationen Synergi viser, at kvinderne går foran for at udvikle Danmark som grønt foregangsland. Og de er parate til at kæmpe for førertrøjen.

Læs mere
ROCKWOOL
hvac, teclit
Pressemeddelse
15 feb 2019

ROCKWOOL vil mindske legionella med ny løsning

Antallet af legionellatilfælde er stigende i Danmark. En af grundene findes ofte i bygningens rørinstallationer, når der opstår situationer, hvor stilestående vand bliver opvarmet, eller hvor der fejlagtigt er opstået en "død" ende i installationen.

Læs mere
ROCKWOOL
People, Humans, Women
Pressemeddelse
14 feb 2019

Nyt byggesystem giver billige og bæredygtige boliger i Trekroner

Driftsbillige boliger i et grønt fællesskab. Sådan lyder beskrivelsen af et nyt boligområde i Trekroner ved Roskilde, hvor studerende, flygtninge og familier netop er ved at indrette deres nye hjem. Boligerne er bygget af det nye stenuldssystem fra ROCKWOOL, Rockzero, hvor energieffektivitet og grønne egenskaber integreres.

Læs mere
ROCKWOOL
Plants, Bicycle, Woman,
Pressemeddelse
21 jan 2019

Ny stenuldsløsning hæver både brandsikkerhed og æstetik på Sluseholmen

I Københavns nye kanalby, Sluseholmen, vokser det ene byggeri op efter det andet. Ét af dem er Karré K, hvor ventilationskanalerne er brandsikret med en ny stenuldsløsning fra ROCKWOOL, som på grund af sin sorte farve hæver det æstetiske udtryk i bygningen. Desuden kan den nye løsning være vejen til at fremtidssikre dansk byggeri med hensyn til brandsikkerhed.

Læs mere
ROCKWOOL
Construction, Home, House, Renovation
Pressemeddelse
20 dec 2018

Renoveringsundersøgelse: Danskerne renoverer for pengene – for svenskerne er komfort ligeså vigtigt

Sverige og Danmark er tætte naboer, men alligevel ser vi forskelle afhængigt af, hvilken side af Øresund man kommer fra. Det er ingen undtagelse, når det handler om energirenovering af boligen. Her er der forskel på, hvad der motiverer os skandinaver til at udleve vores renoveringsdrømme.

Læs mere
ROCKWOOL
Install guide, how to guide, work instruction
Pressemeddelse
12 dec 2018

Bue af stenuld brandsikrer den nye K.B. Hal

Da K.B. Hallen for syv år siden brændte ned, mistede København én af sine mest ikoniske sports- og kulturbygninger. Nu er hallen netop blevet officielt indviet på Frederiksberg - denne gang bygget med en bue af brandsikker stenuld på taget, der skal beskytte de kommende gæster i tilfælde af brand.

Læs mere
ROCKWOOL
Hent flere
ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.