Presserum

ROCKWOOL koncernen har en åben holdning til omverdenen. Derfor vil vi gøre vores bedste for at servicere pressen effektivt og professionelt.

Her finder du vores nyheder samt udvalgte billeder, videooptagelser og logo.

For henvendelser om vores produkter eller organisation, kontakt venligst Head of Communications, Nilüfer Sahin.

For finansiel information, besøg venligst vores investor website.

Employee Denmark, Nilüfer Sahin, press release, news

Nilüfer Sahin

Head of Communications,
ROCKWOOL Nordics

Nyheder

Vores seneste nyheder

Type

Brands

Dato

Vi kan ikke finde nogen resultater som matcher din søgning

Rockzero, construction, Rockwool Leeuwarden-5 NZ171010
Pressemeddelse
23 okt 2018

ROCKWOOL vil revolutionere byggeriet med nyt byggesystem af stenuld

Huse er blevet bygget på samme måde i årtier. Men verden har ændret sig, og bygningers betydning for klimaet bliver tydeligere hver dag. Derfor lancerer ROCKWOOL et nyt byggesystem af stenuld, Rockzero, der bringer fremtidens nearly-zero-energy-building standard inden for rækkevidde for kommende husejere.

Læs mere
ROCKWOOL
People, Humans, Office, Working, Hospital,
Pressemeddelse
17 sep 2018

Derfor er brandsikkerhed helt afgørende i sygehusbyggeri

I Region Nordjylland er byggeriet af Nyt Aalborg Universitetshospital i fuld gang. Når sidste skrue bliver sat fast i 2020, får de kommende medarbejdere og patienter omkring 170.000 m2 at bevæge sig på. På grund af bygningernes funktion er brandsikkerhed helt afgørende, mener brandeksperten Peter Hofman-Bang, der også peger på isoleringens vigtige rolle heri.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, Denmark, Nørrebro, Copenhagen, Uptown Nørrebro, Nordbo, Facade, Arkitema Architects
Pressemeddelse
27 aug 2018

Effektiv byggeløsning sætter tempoet op under byggeri af studieboliger på Nørrebro

Der er massiv boligmangel i hovedstaden, og det rammer især de unge studerende, der i disse dage starter på drømmestudiet. Boligmanglen stiller krav til byggehastigheden, og derfor blev der valgt præfabrikerede byggeelementer med stenuld, da Nordbro, et boligbyggeri med 700 studieboliger, skulle bygges i hjertet af Nørrebro.

Læs mere
ROCKWOOL
RockWorld imagery, products with life, construction, indoors, house, builder
Pressemeddelse
26 jun 2018

Derfor skal du renovere i sommerferien

Skal du renovere boligen til sommer? Så er du ikke alene. Ifølge en undersøgelse foretaget af analysebureauet A&B Analyse for ROCKWOOL foregår halvdelen af alle energirenoveringer i Danmark i løbet af sommerferien. Hvad med afslapning vil nogen indvende. Men ifølge en stressforsker er det ikke nødvendigvis en dårlig idé at skifte badetøjet ud med arbejdsbukser.

Læs mere
ROCKWOOL
CONLIT Products, Fire Mat, Board, Klæber, Black Tape, Fugemasse
Pressemeddelse
18 jun 2018

ROCKWOOL lancerer ’det nye sorte’ inden for brandisolering

Findes der flot brandisolering? Hvis man spørger ROCKWOOL, er svaret ja. Stenuldsprodu-centen har netop lanceret en ny version af sin CONLIT brandisolering, der har gennemgået en æstetisk forvandling. ”Det er det nye sorte inden for brandisolering”, siger produktche-fen, der har haft danske arkitekter i tankerne under forvandlingen.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, Denmark, Ø-huset, Ørestad, apartments, MURBATTS 34
Pressemeddelse
20 apr 2018

Stenuldsløsning satte fart på byggeri i Ørestad

Danskerne flokkes til storbyerne, og med en nettotilvækst på 1.000 mennesker om måneden i 2017 er der et stort behov for nye boliger i København. Denne tendens mærker man også i den nyere bydel Ørestad, hvor der skyder boliger op som aldrig før. Til byggeriet af Ø-huset i Ørestad valgte entreprenøren derfor en isoleringsløsning fra ROCKWOOL, der gav en effektiv og hurtig byggeproces.

Læs mere
ROCKWOOL
Hent flere
ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.