Nyheder

Vores seneste nyheder

Type

Brands

Dato

Vi kan ikke finde nogen resultater som matcher din søgning

SDG, sustainability, award, tech awards, winner.
Pressemeddelse
07 jun 2019

ROCKWOOL vinder SDG Tech Awards i kategorien byggeri

Er det realistisk at komme i mål med de 17 verdensmål (også kendt som Sustainable Development Goals) for en bæredygtig udvikling frem til 2030? Ja! Ved den nyligt afholdte SDG Tech Awards Denmark blev de bedste, danske teknologiløsninger til en bæredygtig udvikling præsenteret og hyldet. En jury har fundet frem til de bedste eksisterende løsninger inden for 11 af de 17 verdensmål.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, Sweden, Umeå, Ikano, retail center, shopping center, TOPROCK CTF System, roof
Pressemeddelse
24 apr 2019

Genanvendelig stenuldsløsning hæver brandsikkerheden på Islands Brygges nye grønne vartegn

En grøn oase midt i byen. Sådan kan man beskrive det nye boligkvarter, Bryggens Bastion på Islands Brygge, hvor moderne arkitektur, grønne områder og et fællesskab mødes midt i den pulserende storby. Byggeriets størrelse og design sætter høje krav til brandsikkerheden - og her løser en stenuldsløsning entreprenørens udfordring.

Læs mere
ROCKWOOL
Rockzero, Iceland, building site,  press release
Pressemeddelse
26 mar 2019

Nyt system fra ROCKWOOL vækker begejstring på Island

Det barske ø-klima giver udfordringer for den islandske byggebranche i forhold til skimmelsvamp og materialer. Derfor har islændingene nu vendt øjnene mod det nylancerede stenuldssystem fra ROCKWOOL, Rockzero, hvor de bærende elementer er skiftet ud med komprimeret, uorganisk stenuld. Det nye system har vakt begejstring i Danmark - og samme reaktion ses nu også på den nordlige vulkanø.

Læs mere
ROCKWOOL
People, Humans, Thermostat, Indoor comfort, Thermal properties, Woman, Home
Pressemeddelse
12 mar 2019

Kvinderne er mest klar til at kæmpe for klimaet

Det er ikke alene kvinderettigheder og ligestilling, der har en stor plads i kvindernes hjerter på Kvindernes Internationale Kampdag. En nylig undersøgelse lavet af Epinion for interesseorganisationen Synergi viser, at kvinderne går foran for at udvikle Danmark som grønt foregangsland. Og de er parate til at kæmpe for førertrøjen.

Læs mere
ROCKWOOL
hvac, teclit
Pressemeddelse
15 feb 2019

ROCKWOOL vil mindske legionella med ny løsning

Antallet af legionellatilfælde er stigende i Danmark. En af grundene findes ofte i bygningens rørinstallationer, når der opstår situationer, hvor stilestående vand bliver opvarmet, eller hvor der fejlagtigt er opstået en "død" ende i installationen.

Læs mere
ROCKWOOL
People, Humans, Women
Pressemeddelse
14 feb 2019

Nyt byggesystem giver billige og bæredygtige boliger i Trekroner

Driftsbillige boliger i et grønt fællesskab. Sådan lyder beskrivelsen af et nyt boligområde i Trekroner ved Roskilde, hvor studerende, flygtninge og familier netop er ved at indrette deres nye hjem. Boligerne er bygget af det nye stenuldssystem fra ROCKWOOL, Rockzero, hvor energieffektivitet og grønne egenskaber integreres.

Læs mere
ROCKWOOL
Hent flere
ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.