Nyheder

Vores seneste nyheder

Type

Brands

Dato

Vi kan ikke finde nogen resultater som matcher din søgning

Pressemeddelelse
21 okt 2020

Innovativt byggesystem effektiviserer energirigtig byggeri

ROCKWOOL har udviklet et patenteret alt-i-ét byggesystem til bærende vægge: Rockzero. Det modulære vægsystem gør det nemt at bygge energieffektivt, giver mere plads og mindsker risiko for fugt.

Læs mere
ROCKWOOL
factory, Doense, production
Pressemeddelelse
23 sep 2020

ROCKWOOL reducerer sin CO2-udledning i Danmark med mere end 70% fra nytår

10 års dansk ingeniørkunst og store investeringer i innovativ smelteteknologi betyder, at ROCKWOOL skærer mere end 70% af CO2-udledningen, når virksomhedens to danske fabrikker fra årsskiftet starter på biogasdrevet produktion.

Læs mere
ROCKWOOL
Marketing Director RW-NC
Pressemeddelelse
01 aug 2020

Susanna Beranova ny nordisk marketingdirektør hos ROCKWOOL

Susanna Beranova starter 3. august som ny Marketing Director for ROCKWOOL i Norden. Hun bliver ansvarlig for ROCKWOOLs kundevendte og eksterne aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland og bliver en del af ROCKWOOL Nordics’ øverste ledergruppe.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case
Pressemeddelelse
08 jul 2020

ROCKWOOL Sverige leverandør til et af verdens største træhusprojekter

Efter fem år har ROCKWOOL i Sverige skrevet under som leverandør til et antal leveranser til Cederhusen i Stockholm. Træhusprojektet har allerede inden byggestart fået stor opmærksomhed eftersom det forventes at blive et af verdens største byggerier af massivt træ.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, Taulov Dry Port, Hardrock, building site, FRI, roof, construction
Pressemeddelelse
29 jun 2020

Brandsikker og stærk tagisolering på et af Danmarks største byggerier

Næsten 50.000 m2 tag bliver i øjeblikket lukket på et kommende stort distributions- og logistikcenter i Fredericia. ROCKWOOL har leveret isolering til at kondenssikre og stabilisere taget – og de formstabile batts gør det nemt og hurtigt for tagdækkerne at lægge så mange kvadratmeter tag på rekord tid. Samtidig er ROCKWOOL med til at sikre byggeriet en grøn profil.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, TECLIT, Kolding Sygehus, Hospital, technical insulation, ITI, lamella mat, pipe section, case study, HVAC, cooling
Pressemeddelelse
26 maj 2020

Nyt system til energirigtig og brandsikker isolering af kolde rør

Energieffektiv, brandsikker og nem at installere er kodeordene for ROCKWOOLs nye system til isolering af kolde rør. TECLIT-systemet, der allerede har opnået stor succes i Europa, garanterer den højest mulige brandsikkerhed og er samtidig et miljøvenligt alternativ til gængse systemer på markedet.

Læs mere
ROCKWOOL
Hent flere
Employee, Communications Manager Denmark, Liza Andersen

Liza Andersen

Communications Manager Denmark ,
ROCKWOOL Nordics

ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.