Presserum

ROCKWOOL koncernen har en åben holdning til omverdenen. Derfor vil vi gøre vores bedste for at servicere pressen effektivt og professionelt.

Her finder du vores nyheder samt udvalgte billeder, videooptagelser og logo.

For henvendelser om vores produkter eller organisation, kontakt venligst Nordic Communications Manager, Nilüfer Sahin.

For finansiel information, besøg venligst vores investor website.

Press

Nilüfer Sahin

Nordic Communications Manager,
ROCKWOOL A/S

Nyheder

Vores seneste nyheder

Vi kan ikke finde nogen resultater som matcher din søgning

Photo
Pressemeddelse
20 apr 2018

Stenuldsløsning satte fart på byggeri i Ørestad

Danskerne flokkes til storbyerne, og med en nettotilvækst på 1.000 mennesker om måneden i 2017 er der et stort behov for nye boliger i København. Denne tendens mærker man også i den nyere bydel Ørestad, hvor der skyder boliger op som aldrig før. Til byggeriet af Ø-huset i Ørestad valgte entreprenøren derfor en isoleringsløsning fra ROCKWOOL, der gav en effektiv og hurtig byggeproces.

Læs mere
ROCKWOOL
Photography
Pressemeddelse
10 apr 2018

Brandsikker tagterrasse skal give patienter et grønt pusterum og kortere indlæggelse

Byggeriet af Nyt Hospital Herlev er i fuld gang. En af de to hospitalsbygninger får en tagterrasse med udsigt til grønne områder, og det kan betyde kortere indlæggelser. Byggeriets størrelse og funktion stiller dog høje krav til brandsikkerheden. Derfor var arkitekten ikke i tvivl om, at tagterrassen skulle bygges med en ny stenuldsløsning fra ROCKWOOL, der optimerer brandsikkerheden både under opførelse og i brug.

Læs mere
ROCKWOOL
Muir Woods National Monument. Outdoor, nature, tree, environment
Pressemeddelse
19 mar 2018

Ny organisation: Vi skal udnytte energien bedre

De samfundsøkonomiske gevinster ved at udnytte energi bedre er til at få øje på. De kan sikre en billigere overgang til vedvarende energi. Derfor lancerer Danfoss, Grundfos, VELUX og ROCKWOOL i dag en ny interesseorganisation, der arbejder for at sikre en effektiv og klog overgang til vedvarende energi.

Læs mere
ROCKWOOL
Stock photo
Pressemeddelse
04 dec 2017

Nyt terrassesystem fra ROCKWOOL effektiviserer byggeriet og skåner tagdækkeren

Nem og hurtig udlægning, robust belastningsevne og høj brandsikkerhed. Det er kerneegenskaberne i et nyt terrassesystem fra ROCKWOOL, som er baseret på en tre-i-en-løsning til isolering af tag.

Læs mere
ROCKWOOL
Artikel
30 nov 2017

Sparetip: Sådan får du lav varmeregning og bedre indeklima

De kolde vintermåneder banker på døren, og temperaturen begynder at falde. Vinteren betyder ofte en løbsk varmeregning, som kan sætte økonomien under pres. Både beregninger og cases viser, at en efterisolering af huset kan forbedre livskvaliteten og nedsætte energiforbruget.

Læs mere
ROCKWOOL
Stock photo
Artikel
02 nov 2017

20 procent flere fugtskader i sommerhuse

En opgørelse fra brancheforeningen Forsikring og Pension viser en markant stigning i antallet af fugt-, svamp-, og rådskader i de danske sommerhuse. Der er hjælp at hente for bekymrede sommerhusejere. Fugtafvisende isolering kan være vejen til at undgå de dyre fugtskader i sommerhuset.

Læs mere
ROCKWOOL
Hent flere
ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.