Nyheder

Vores seneste nyheder

Type

Brands

Dato

Vi kan ikke finde nogen resultater som matcher din søgning

Marketing Director RW-NC
Pressemeddelelse
01 aug 2020

Susanna Beranova ny nordisk marketingdirektør hos ROCKWOOL

Susanna Beranova starter 3. august som ny Marketing Director for ROCKWOOL i Norden. Hun bliver ansvarlig for ROCKWOOLs kundevendte og eksterne aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland og bliver en del af ROCKWOOL Nordics’ øverste ledergruppe.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case
Pressemeddelelse
08 jul 2020

ROCKWOOL Sverige leverandør til et af verdens største træhusprojekter

Efter fem år har ROCKWOOL i Sverige skrevet under som leverandør til et antal leveranser til Cederhusen i Stockholm. Træhusprojektet har allerede inden byggestart fået stor opmærksomhed eftersom det forventes at blive et af verdens største byggerier af massivt træ.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, Taulov Dry Port, Hardrock, building site, FRI, roof, construction
Pressemeddelelse
29 jun 2020

Brandsikker og stærk tagisolering på et af Danmarks største byggerier

Næsten 50.000 m2 tag bliver i øjeblikket lukket på et kommende stort distributions- og logistikcenter i Fredericia. ROCKWOOL har leveret isolering til at kondenssikre og stabilisere taget – og de formstabile batts gør det nemt og hurtigt for tagdækkerne at lægge så mange kvadratmeter tag på rekord tid. Samtidig er ROCKWOOL med til at sikre byggeriet en grøn profil.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, TECLIT, Kolding Sygehus, Hospital, technical insulation, ITI, lamella mat, pipe section, case study, HVAC, cooling
Pressemeddelelse
26 maj 2020

Nyt system til energirigtig og brandsikker isolering af kolde rør

Energieffektiv, brandsikker og nem at installere er kodeordene for ROCKWOOLs nye system til isolering af kolde rør. TECLIT-systemet, der allerede har opnået stor succes i Europa, garanterer den højest mulige brandsikkerhed og er samtidig et miljøvenligt alternativ til gængse systemer på markedet.

Læs mere
ROCKWOOL
Denmark, Vemmelev, Rockzero, reference case, HJ Huse
Pressemeddelelse
27 feb 2020

ROCKWOOL inviterer til dialog om energieffektivitet i byggeriet på BYGGERI’20

Isolering er ikke bare isolering. ROCKWOOL stenuld byder på en række fordele, som bidrager til energieffektivitet og bæredygtighed i byggeriet. Det er lavet af sten – naturens eget materiale, det er uorganisk, ubrændbart og kan genanvendes. Derfor bidrager det på en række parametre til både energirenoveringer og bæredygtigt nybyggeri.

Læs mere
ROCKWOOL
Denmark SailGP team in Sydney
Artikel
19 feb 2020

Holger Danske rejser sig, når det danske SailGP-hold skal sejle i Sydney

Danmarks SailGP-hold, der er sponsoreret af ROCKWOOL, præsenterede i dag sin top-tunede F50 katamaran i Sydney. Et ikonisk billede af den danske sagnhelt og kriger Holger Danske pryder den rød-hvide katamarans 24-meter høje vingesejl. Der er kun 9 dage til, det danske team står klar på startlinjen, når det adrenalinfyldte globale mesterskab bliver skudt i gang den 28.-29. februar.

Læs mere
ROCKWOOL
Hent flere
Employee, Communications Manager Denmark, Liza Andersen

Liza Andersen

Communications Manager Denmark ,
ROCKWOOL Nordics

ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.