Presserum

ROCKWOOL koncernen har en åben holdning til omverdenen. Derfor vil vi gøre vores bedste for at servicere pressen effektivt og professionelt.

Her finder du vores nyheder samt udvalgte billeder, videooptagelser og logo.

For henvendelser om vores produkter eller organisation, kontakt venligst Nordic Communications Manager, Nilüfer Sahin.

For finansiel information, besøg venligst vores investor website.

Employee Denmark, Nilüfer Sahin, press release, news

Nilüfer Sahin

Nordic Communications Manager,
ROCKWOOL A/S

Nyheder

Vores seneste nyheder

Type

Brands

Dato

Vi kan ikke finde nogen resultater som matcher din søgning

Pressemeddelse
26 jun 2018

Derfor skal du renovere i sommerferien

Skal du renovere boligen til sommer? Så er du ikke alene. Ifølge en undersøgelse foretaget af analysebureauet A&B Analyse for ROCKWOOL foregår halvdelen af alle energirenoveringer i Danmark i løbet af sommerferien. Hvad med afslapning vil nogen indvende. Men ifølge en stressforsker er det ikke nødvendigvis en dårlig idé at skifte badetøjet ud med arbejdsbukser.

Læs mere
ROCKWOOL
CONLIT Products, Fire Mat, Board, Klæber, Black Tape, Fugemasse
Pressemeddelse
18 jun 2018

ROCKWOOL lancerer ’det nye sorte’ inden for brandisolering

Findes der flot brandisolering? Hvis man spørger ROCKWOOL, er svaret ja. Stenuldsprodu-centen har netop lanceret en ny version af sin CONLIT brandisolering, der har gennemgået en æstetisk forvandling. ”Det er det nye sorte inden for brandisolering”, siger produktche-fen, der har haft danske arkitekter i tankerne under forvandlingen.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, Denmark, Ø-huset, Ørestad, apartments, MURBATTS 34
Pressemeddelse
20 apr 2018

Stenuldsløsning satte fart på byggeri i Ørestad

Danskerne flokkes til storbyerne, og med en nettotilvækst på 1.000 mennesker om måneden i 2017 er der et stort behov for nye boliger i København. Denne tendens mærker man også i den nyere bydel Ørestad, hvor der skyder boliger op som aldrig før. Til byggeriet af Ø-huset i Ørestad valgte entreprenøren derfor en isoleringsløsning fra ROCKWOOL, der gav en effektiv og hurtig byggeproces.

Læs mere
ROCKWOOL
Reference case, Denmark, Nyt Hospital Herlev, Herlev, roof terrace,  fire safety, fire resilience, fire protection, hospital, TOPROCK Terrace System
Pressemeddelse
10 apr 2018

Brandsikker tagterrasse skal give patienter et grønt pusterum og kortere indlæggelse

Byggeriet af Nyt Hospital Herlev er i fuld gang. En af de to hospitalsbygninger får en tagterrasse med udsigt til grønne områder, og det kan betyde kortere indlæggelser. Byggeriets størrelse og funktion stiller dog høje krav til brandsikkerheden. Derfor var arkitekten ikke i tvivl om, at tagterrassen skulle bygges med en ny stenuldsløsning fra ROCKWOOL, der optimerer brandsikkerheden både under opførelse og i brug.

Læs mere
ROCKWOOL
Muir Woods National Monument. Outdoor, nature, tree, environment
Pressemeddelse
19 mar 2018

Ny organisation: Vi skal udnytte energien bedre

De samfundsøkonomiske gevinster ved at udnytte energi bedre er til at få øje på. De kan sikre en billigere overgang til vedvarende energi. Derfor lancerer Danfoss, Grundfos, VELUX og ROCKWOOL i dag en ny interesseorganisation, der arbejder for at sikre en effektiv og klog overgang til vedvarende energi.

Læs mere
ROCKWOOL
TOPROCK Terrace System, roof terrace
Pressemeddelse
04 dec 2017

Nyt terrassesystem fra ROCKWOOL effektiviserer byggeriet og skåner tagdækkeren

Nem og hurtig udlægning, robust belastningsevne og høj brandsikkerhed. Det er kerneegenskaberne i et nyt terrassesystem fra ROCKWOOL, som er baseret på en tre-i-en-løsning til isolering af tag.

Læs mere
ROCKWOOL
Hent flere
ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative produkter og systemer baseret på stenuld, som forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker.