ROCKWOOL vinder pris for brandsikkerhed

ROCKWOOL har netop modtaget prisen som årets danske sikringssvirksomhed for sit arbejde for brandsikkerhed. Prisen blev overrakt på Sectech-messen i København af direktør i SikkerhedsBranchen, Kasper Skov-Mikkelsen.

Jens Birgersson, Sustainia

Prisen ”årets sikringsvirksomhed” bliver uddelt til virksomheder, som gør en ekstra indsats for sikkerhed. I år er prisen gået til ROCKWOOL A/S, som med sine ubrændbare produkter er en aktiv del af kampen for at højne brandsikkerheden i Danmark.

”ROCKWOOL A/S skal have anerkendelse for sit store engagement i opretholdelsen af brandsikkerheden i Danmark. Virksomhedens aktive rolle i den nationale brandforebyggelsesstrategi gør en stor forskel for os, der til dagligt kæmper for at bevare og forbedre det ambitiøse niveau for brandsikkerhed i Danmark.” fortæller Kasper Skov-Mikkelsen, direktør i SikkerhedsBranchen.

ROCKWOOL hilser prisen velkommen

Hos ROCKWOOL er Senior Vice President Henrik Frank Nielsen, glad for anerkendelsen: ”Vi er glade for at modtage prisen og ikke mindst for opmærksomheden omkring brandsikkerhed, da brande i dag spreder sig fem gange hurtigere end for 50 år siden” siger Henrik Frank og fortsætter: ”Vi tilbringer langt størstedelen af vores tid i bygninger, herunder hjem, hospitaler og institutioner. Derfor er det så vigtigt, at bygge med materialer der hæmmer brand i stedet for at accelerere den”.

Løsninger fra ROCKWOOL er baseret på stenuld, og produkterne smelter derfor først ved temperaturer over 1000 grader. I tilfælde af brand betyder det, at stenulden ikke brænder og derfor forsinkes brandens udvikling. Det giver ekstra tid til at komme ud af bygningen og sikrere arbejdsvilkår for brandmændene.

”Vi er i vores branche afhængige af, at danske virksomheder har lyst til at gøre en indsats, og tage brandsikkerhed alvorligt, så Danmark kan blive et endnu mere brandsikkert land. Her har ROCKWOOL A/S gjort sig bemærket med sin indsats og produkter, hvilket vi gerne vil belønne dem for” afslutter Kasper Skov-Mikkelsen.

Fakta

  • Prisen for årets sikringsvirksomhed blev overrakt på sikkerhedsmessen Sectech i Danmark den 16. november 2016.
  • Sected er en årlig sikkerhedsmesse, som siden 2001 har været et naturligt mødested for alle, der arbejder med sikkerhedteknik i forbindelse med fysisk sikring, såsom forskellige former for alarmsystemer, adgangkontrol og videoovervågning.
  • Den officielle begrundelse for ROCKWOOL som vinder af årets sikringsvirksomhed lød som følgende: ”For sin utrættelige indsats for passiv brandsikring i Danmark, men især for sit engagement i at skabe et brandsikkert Danmark, støtten til at skabe en national brandforebyggelsesstrategi og indsatsen for at opretholde et passende brandsikkerhedsniveau i danske erhvervsvirksomheder.”
  • Sidste års vinder af prisen var Alux, som modtog prisen for sit arbejde i løsninger inden for mekanisk sikring og sikkerhed.

Om ROCKWOOL koncernen

ROCKWOOL koncernen er verdens førende leverandør af innovative løsninger baseret på ikke-brændbar stenuld, der forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker. Koncernen beskæftiger over 10.000 medarbejdere i mere end 35 lande og har sit hovedsæde i Hedehusene lidt uden for København. I 2015 havde koncernen en omsætning på EUR 2.208 mio. Selskabet er noteret på fondsbørsen NASDAQ Copenhagen. Læs mere på www.rockwool.com

For yderligere information, kontakt venligst:

info@rockwool.dk

SikkerhedsBranchen
Kasper Skov-Mikkelsen
Direktør
Mobil: 40 41 79 20
E-mail: ksm@sikkerhedsbranchen.dk

Om os

ROCKWOOL koncernen er verdens førende producent af produkter baseret på stenuld. Vi tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter til byggesektoren så som isolering, akustiklofter, facadeplader, men leverer også produkter til gartnerier og transportsektoren.