Sæt dine talenter i spil med en ansøgning

Når du søger et job i ROCKWOOL koncernen, kan du være sikker på, at din ansøgning bliver behandlet fortroligt og objektivt.

I forbindelse med rekrutteringen og udvælgelsen bruger vi en kombination af vurderingsværktøjer og personlige samtaler for at sikre, at du matcher stillingen perfekt. Vi vil aldrig bede om betaling under rekrutteringsforløbet, heller ikke hvis der skulle indgå uddannelse undervejs.

Start og vurdering

Rekrutteringsprocessen starter, når du har ansøgt online og modtaget en bekræftelse.

Ud fra din ansøgning vil vi grundigt vurdere, om dine kompetencer svarer til det, der kræves i stillingen. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt efter din ansøgning. Det er meget vigtigt for os at gennemgå alle ansøgninger meget omhyggeligt. Derfor beder vi dig om tålmodighed, hvis der skulle gå lidt tid, før vi vender tilbage.

Samtaler

Samtalerne med dig vil fokusere på din personlighed, dine evner og dine kompetencer. Du får mulighed for at vise din tilgang til arbejdet og fortælle om dine resultater indtil nu – og ikke mindst præsentere dig selv som den person, du er. Samtalerne er også en vigtig mulighed for dig til at få mere at vide om stillingen og virksomheden. Samtalerne vil også fokusere på dine ambitioner og dine forventninger til os som arbejdsplads.

Vi vil også fokusere på de særlige evner og egenskaber, som kræves til stillingen. I nogle tilfælde vil vi give dig en lille opgave i løbet af samtalerne.

Vurdering

Vi vil muligvis bruge onlineværktøjer for at prøve at få et objektivt billede af dine logiske evner og dine personlige egenskaber, suppleret med din feedback med eksempler fra den virkelige verden.

Kontrol af referencer

Vi vil bede dine referencer om at besvare spørgsmål om dine tidligere resultater, dine evner, og hvordan du har fungeret i arbejdet.

Beslutning om udvælgelse og tilbud

Vi vil finde den bedst kvalificerede kandidat til stillingen og træffe den endelige beslutning om ansættelse. Denne kandidat bliver tilbudt ansættelse, og vi besvarer og uddyber eventuelle spørgsmål.

Hvis det ikke lykkes for dig at få stillingen, bør du ikke miste modet. Dine kvalifikationer kan være det perfekte match til en stilling, der bliver ledig på et senere tidspunkt. Vi opfordrer alle tidligere ansøgere til jævnligt at tjekke denne hjemmeside for nye karrieremuligheder.