Oystein Olsen

 

Oystein Olsen, Driftsleder, ROCKWOOL Nordics

Der lå ikke nogen særlig grund bag, da jeg skrev min ansøgning til AS ROCKWOOL, udover at jeg virkelig manglede et arbejde på det tidspunkt. Nu er der gået næsten to årtier, og jeg er meget glad for, at jeg fik chancen for at skabe en karriere i ROCKWOOL koncernen.

ROCKWOOL koncernen har ikke bare satset på mig én gang. De er forsat med at gøre det ved at tro på mig og give mig mulighed for at avancere indenfor organisationen og skabe en karriere ud af det job, som jeg søgte for snart tyve år siden. I dag er jeg avanceret til en lederstilling og har en bred vifte af opgaver og ansvarsområder.

Jeg kan godt lide at være på udkig efter muligheder for at forbedre og styrke vores produktion. Mit mål nu er et bidrage til større effektivitet og lavere produktionsomkostninger for råmaterialer, operatører og udstyr. Jeg vil gøre vores effektivitetsniveau til noget særligt og synligt i hver eneste del af vores produktionsproces og bidrage til at føre ROCKWOOL koncernen til det næste niveau.

Oystien Olson kom til ROCKWOOL Nordics i Norge i 1994. Han arbejder på selskabets fabrik i Moss, hvor han fungere som Supervisor for driften i dagskiftet.