Arbejde hos ROCKWOOL koncernen

Arbejde hos ROCKWOOL koncernen

ROCKWOOL koncernen er et inspirerende sted, hvor vi arbejder med løsninger, der forbedrer livskvaliteten og beskytter miljøet.

Vi lægger stor vægt på at udvikle vores medarbejdere, fordi de er vores vigtigste aktiv. En karriere i koncernen åbner op for et væld af muligheder for dig til at udvikle dine evner, udfordre dine grænser og realisere hele dit potentiale. Overalt i hele verden giver vores kolleger hinanden frihed til at tackle udfordringerne i det moderne liv. Vi stræber efter professionelt lederskab, der hviler på gensidig feedback og coaching. Vores resultatorienterede kultur bygger på dialog og konstant udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Lokalt kontra globalt

I dag vokser ROCKWOOL koncernen globalt ved at gå ind på nye markeder, udvikle eksisterende markeder og foretage virksomhedsopkøb. Det gør karrieremulighederne endnu mere dynamiske og internationale. Både medarbejderne i vores hovedkontor og i alle vores afdelinger rundt om i verden har adgang til disse karrieremuligheder.

En karriere i ROCKWOOL koncernen åbner op for et væld af muligheder for at udvikle dine evner, udfordre dine grænser og finde dit fulde potentiale.