Rockzero, HusCompagniet, Reference Case, Kæret 5 Ringsted

Formålet med en væg er ligeså vigtig som måden den er bygget på

Se Rockzero videoen og lær hvordan vægsystemet fungerer samt bidrager til et bæredygtigt boligdesign.

01

Energieffektivitet

Med Rockzero sparer du energi allerede fra første dag.

Rockzero byggesystemet opfylder allerede de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, men kan også specificeres til at imødekomme standarder for energineutralt byggeri (nZEB) eller lavenergiklasse 2020.

Læs mere

02

Kuldebrosfrit

Rockzero vægsystemet kan regnes som ét samlet element uden kuldebroer, der sikrer en optimal energiperformance både på papiret og virkeligheden.

Når bygningers varmetab almindeligvis skal beregnes, er det vigtigt at medtage kuldebroer i beregningen af varmetabet, men med Rockzero, men med Rockzero er der ingen gennemgående kuldebroer i selve konstruktionen, og kuldebroer ved samlinger til andre byggeelementer minimeres.

Læs mere

03

Akustik

ROCKWOOL stenuldsisolering dæmper støjen, regulerer lyden og forbedrer akustikken for at skabe større komfort og livskvalitet både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Med et Rockzero vægsystem er stenuld den primære bestanddel i væggen, og derfor har et Rockzero vægge også exceptionelt gode lydisolerende egenskaber, der effektiv reducerer udefrakommende støj, og forbedrer det akustiske indeklima.

Læs mere

04

Designfrihed

Rockzero er et modulært bygningssystem, der giver større designfrihed og fleksibilitet.

Du kan frit vælge hjemmets udseende og orientering, øge de indvendige kvadratmeter og anvende lige præcis den overfladebeklædning du ønsker. Og med Rockzero får du større frihed til at kunne placere huset på grunden, præcis som du ønsker – og samtidig overholde kravene for et nearly zero-energy hus.

Læs mere

05

Byggetid

Rockzero er et alt-i-ét byggesystem, der er gennemtænkt fra start til slut, og stort set kan samles med en skruemaskine på stedet.

Systemet er skræddersyet til det specifikke projekt, og leveres samlet on-site klar til montering. Efter kun få dage står systemet færdigt, og du er klar til det indvendige arbejde og ydersiden er klar til montering af en valgfri beklædning.

Læs mere