Rockzero, HusCompagniet, Reference Case, Kæret 5 Ringsted

Video: Kort introduktion til Rockzero

Se Rockzero videoen og bliv inspireret til at tænke i et nyt bæredygtigt boligdesign.

01

Energieffektivitet

Med Rockzero sparer du energi allerede fra første dag.

Rockzero byggesystemet opfylder allerede de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, men kan også specificeres til at imødekomme standarder for energineutralt byggeri (nZEB) eller lavenergiklasse 2020.

Læs mere

02

Kuldebrosfrit

Rockzero vægsystemet kan regnes som ét samlet element uden kuldebroer.

Når bygningers varmetab almindeligvis skal beregnes, er det vigtigt at medtage kuldebroer i beregningen af varmetabet, men med Rockzero er der ingen gennemgående kuldebroer i selve konstruktionen, og kuldebroer ved samlinger til andre byggeelementer minimeres.

Læs mere

03

Støjreduktion

Rockzero bidrager til et bedre indeklima ved at reducere støjen udefra

Rockzero væggene dæmper lyden udefra og reducerer generne fra uønsket støj. Stenulden i væggene har nemlig en åben, porøs struktur, der gør at isoleringen fungerer som en fremragende lydabsorbent. Det betyder mindre støj fra trafik, tilstødende huse og andre eksterne lydkilder.

Læs mere

04

Stor designfrihed

Rockzero er et modulært bygningssystem, der giver større designfrihed og fleksibilitet.

Du kan frit vælge bygningens udseende og orientering, øge de indvendige kvadratmeter og anvende lige præcis den overfladebeklædning du ønsker. Og med Rockzero får du større frihed til at kunne placere bygningen på grunden, præcis som du ønsker – og samtidig overholde kravene for et nearly zero-energy byggeri.

Læs mere

05

Effektiv byggeproces

Rockzero er et alt-i-ét byggesystem, der leveres samlet on-site - klar til montering

Med Rockzero få du hele væggen fra én leverandør. Systemet skræddersyes det specifikke projekt, så det kræver minimal tilpasning på byggepladsen, og reducerer mængden af spild. Efter kun få dage står systemet klar, så du kan komme igang med både den indvendige og udvendige beklædning.

Læs mere