Rockzero, HusCompagniet, Reference Case, Kæret 5 Ringsted

Video: Kort introduktion til Rockzero

Se Rockzero videoen og bliv inspireret til at tænke i et nyt bæredygtigt boligdesign.

01

Energieffektivitet

Med Rockzero sparer du energi allerede fra første dag.

Rockzero byggesystemet opfylder allerede de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, men kan også specificeres til at imødekomme standarder for energineutralt byggeri (nZEB) eller lavenergiklasse 2020.

Læs mere

02

Kuldebrosfrit

Rockzero vægsystemet kan regnes som ét samlet element uden kuldebroer, der sikrer en optimal energiperformance både på papiret og virkeligheden.

Når bygningers varmetab almindeligvis skal beregnes, er det vigtigt at medtage kuldebroer i beregningen af varmetabet, men med Rockzero er der ingen gennemgående kuldebroer i selve konstruktionen, og kuldebroer ved samlinger til andre byggeelementer minimeres.

Læs mere

03

Akustisk komfort

ROCKWOOL stenuldsisolering dæmper støjen, regulerer lyden og forbedrer akustikken for at skabe større komfort og livskvalitet både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Med et Rockzero vægsystem er stenuld den primære bestanddel i væggen, og derfor har Rockzero vægge også exceptionelt gode lydisolerende egenskaber, der effektiv reducerer udefrakommende støj og forbedrer det akustiske indeklima.

Læs mere

04

Designfrihed

Rockzero er et modulært bygningssystem, der giver større designfrihed og fleksibilitet.

Du kan frit vælge bygningens udseende og orientering, øge de indvendige kvadratmeter og anvende lige præcis den overfladebeklædning du ønsker. Og med Rockzero får du større frihed til at kunne placere bygningen på grunden, præcis som du ønsker – og samtidig overholde kravene for et nearly zero-energy byggeri.

Læs mere

05

Kort byggetid

Rockzero er et alt-i-ét byggesystem, der er gennemtænkt fra start til slut, og stort set kan samles med en skruemaskine på stedet.

Systemet er skræddersyet til det specifikke projekt og leveres samlet on-site klar til montering. Efter kun få dage står systemet færdigt - klar til det indvendige arbejde, og ydersiden er klar til montering af en valgfri beklædning.

Læs mere