Optimal energieffektivitet

I dag stammer en tredjedel af den energi, der bruges globalt fra bygninger, og 66% af energiforbruget i bygninger bruges til opvarmning, køling og ventilation. Med Rockzero kan du gøre op med det høje energiforbrug og spare energi allerede fra første dag. Forudsætningen for den gode energieffektivitet er en kombination af isoleringsevne, tæthed og eliminering af kuldebroer. 

Rockzero byggesystemet opfylder de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, men kan også specificeres til at imødekomme standarder for energineutralt byggeri (nZEB) eller lavenergiklasse 2020.

Den unikke kombination af stenuldssøjler, stenuldsisolering og lufttætte OSB 4-plader eliminerer gennemgående kuldebroer og garanterer en optimal energiperformance og et behageligt indeklima hele året rundt.

Den høje energieffektivitet giver dig samtidig et forspring i forhold til fremtidige stramninger på området.

Vi ser et meget stort potentiale i Rockzerohuset, da vi oplever en stigende efterspørgsel efter bæredygtige løsninger. Her har husets samlede energiforbrug stor betydning, da det er en oplagt måde at reducere CO2-aftrykket på.

Kim Bøhmert

Udviklingschef, HJ Huse
Vores målsætning var at bygge boliger med en lav husleje. Vi valgte at bruge Rockzero, da vi kunne beregne at huslejen ville være væsentlig lavere, grundet besparelsen på varmeregningen.

Jesper Birn Lindeberg

Projektleder, KAB

Rockzero gennemgang fra inderst til yderst

Rockzero gennemgang - den indvendige side med Simon Bullinger
Video

Den indvendige side

Rockzero gennemgang - facadebeklædning Jakob Sjøl
Video

Den udvendige side

Rockzero gennemgang - åbninger med Simon Bullinger
Video

Åbninger