Et modulært alt-i-ét-byggesystem til bærende vægge

Rockzero® er et patenteret alt-i-ét byggesystem til bærende vægge op til 2,5 etager. Det modulære byggesystem inkluderer alt imellem den valgfri indre og ydre beklædning inkl. åbninger til vinduer og døre. Det opfylder ikke bare de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, men sikrer også en hurtig og effektiv byggeproces.

Byggesystemet leveres i én samlet pakke klar til on-site montering, og er hurtigt og nemt at samle. Det er baseret på kendte arbejdsgange og kræver intet specialværktøj eller løfteudstyr. Og da systemet er skræddersyet til det specifikke projekt, er det kun nødvendigt med små tilpasninger på stedet.

Alt i alt sikrer det en effektiv konstruktion, der mindsker risikoen for fejl på byggepladsen og gør den samlede byggeproces så problemfri som mulig.

Rockzero installation
Video

Hurtig og nem montering

Rockzero corporate video image

Video: Byg fremtidens vægge med Rockzero

Formålet med en væg er ligeså vigtig som måden den er bygget på. Se Rockzero videoen og bliv inspireret til at tænke i et nyt bæredygtigt boligdesign.

01

Energieffektivitet

Med Rockzero sparer du energi allerede fra første dag.

Rockzero byggesystemet opfylder allerede de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, men kan også specificeres til at imødekomme standarder for energineutralt byggeri (nZEB) eller lavenergiklasse 2020.

Læs mere

02

Kuldebrosfrit

Rockzero vægsystemet kan regnes som ét samlet element uden kuldebroer, der sikrer en optimal energiperformance både på papiret og virkeligheden.

Når bygningers varmetab almindeligvis skal beregnes, er det vigtigt at medtage kuldebroer i beregningen af varmetabet, men med Rockzero er der ingen gennemgående kuldebroer i selve konstruktionen, og kuldebroer ved samlinger til andre byggeelementer minimeres.

Læs mere

03

Akustisk komfort

ROCKWOOL stenuldsisolering dæmper støjen, regulerer lyden og forbedrer akustikken for at skabe større komfort og livskvalitet både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Med et Rockzero vægsystem er stenuld den primære bestanddel i væggen, og derfor har Rockzero vægge også exceptionelt gode lydisolerende egenskaber, der effektiv reducerer udefrakommende støj og forbedrer det akustiske indeklima.

Læs mere

04

Designfrihed

Rockzero er et modulært bygningssystem, der giver større designfrihed og fleksibilitet.

Du kan frit vælge bygningens udseende og orientering, øge de indvendige kvadratmeter og anvende lige præcis den overfladebeklædning du ønsker. Og med Rockzero får du større frihed til at kunne placere bygningen på grunden, præcis som du ønsker – og samtidig overholde kravene for et nearly zero-energy byggeri.

Læs mere

05

Kort byggetid

Rockzero er et alt-i-ét byggesystem, der er gennemtænkt fra start til slut, og stort set kan samles med en skruemaskine på stedet.

Systemet er skræddersyet til det specifikke projekt og leveres samlet on-site klar til montering. Efter kun få dage står systemet færdigt - klar til det indvendige arbejde, og ydersiden er klar til montering af en valgfri beklædning.

Læs mere
Når du bygger Rockzero vægge, ved du, at alle kravene er opfyldt. Lufttætheden er indbygget, og væggene er opført i én effektiv arbejdsgang.

Phillip Holbek

Tømrer ved entreprenørfirmaet Mernild Byg