Rockzero, HusCompagniet, Reference Case, Kæret 5 Ringsted

Formålet med en væg er ligeså vigtig som måden den er bygget på

Se Rockzero videoen og lær hvordan vægsystemet fungerer samt bidrager til et bæredygtigt boligdesign.

Vi ønskede en bolig med en høj energiklasse, så vi var fremtidssikret i forhold til stigende energikrav. Derudover betød det meget at vælge en løsning, som vi kan stå inde for i forhold til klimabelastning og vores børns fremtid.

Familien Helner

Ejer af et Rockzero hus
Det at Rockzero kan afmonteres og genanvendes samtidig med at det er lavet med genbrugsmaterialer hjælper os med at støtte op om cirkulær økonomi i vores projekter.

Kim Dalgaard

Arkitekt hos Vandkunsten
Hvor kan Rockzero anvendes:
0

Rockzero anvendes til Nybyggeri i byggerier op til 2 etager.

Når du bygger Rockzero vægge, ved du, at alle kravene er opfyldt. Lufttætheden er indbygget, og væggene er opført i én effektiv arbejdsgang.

Phillip Holbek

Tømrer ved entreprenørfirmaet Mernild Byg

Rockzero med skalmur

Denne Rockzero-væg kombineres med en skalmur. Væggens søjler er udstyret med murbindere placeret så de passer med skifter og opfylder kravet til skifter pr. m2.

Rockzero, campaign, system, 3D, wall construction, brick, outer wall

Rockzero med ventileret facade

Denne Rockzero-væg kan kombineres med træpaneler, RockPanel, eller andre paneler og beklædninger som ikke overstiger 50 kg/m2.

Væggens søjler er en smule dybere, således at de også fungerer som 20 mm afstandsstykker i det ventilerede hulrum. Søjlernes front er udstyret med en stålprofil, hvori beklædningen kan monteres direkte.

Rockzero, campaign, system, 3D, wall construction