TECLIT Hanger

Det afhænger af detaljerne

Den isolerede bæring TECLIT Hanger minimerer unødigt energitab og giver sikker brandbeskyttelse. Den passer til både varme og kolde rør og giver et holdbart og ensartet resultat.

Fordele med TECLIT Hanger

Den nye isolerede rørbæring er fremstillet af stenuld. Et materiale der tåler temperaturer over 1000°C, og som derfor også bidrager til en større brandsikkerhed. Ved også at anvende isolerede bæringer af stenuld, skabes der dermed et endnu tryggere miljø for alle der færdes i bygningen.

TECLIT Hanger isoleret bæring passer til vores brede sortiment af rørskåle. Det betyder at du nu kan få en isoleringsløsning med ROCKWOOL stenuld til hele rørinstallationen. Udover den ekstra brandsikkerhed modvirker de også varmetab og temperaturforskelle, så du minimerer unødvendigt energitab og dermed sikres energibesparelser.

Ved at anvende isolerede bæringer holdes det varme vand varmt og det kolde vand koldt. Ved at opretholde den rette vandtemperatur reduceres risikoen også for dannelse af legionellabakterier.

TECLIT Hanger brochure

TECLIT Hanger er udviklet til både varme og kolde rør i alle boliger og bygninger. Den fås i mange dimensioner og passer til vores Universal Rørskål og Rørskål 800. Anvend TECLIT Alutape til samlinger og afgreninger og du har en komplet installation.

Download brochuren

Montagevejledning

Vil du vide mere om, hvordan TECLIT Hanger monteres, så download montagevejledningen her.

Download montagevejledning

Product installation, TECLIT, Pipe sections, Hangers, Technical insulation

Monteringsvideo

Se videoen: sådan monteres TECLIT Hangers.

Kontakt vores tekniske konsulenter

Hvis du vil vide mere om TECLIT Hanger, så kontakt vores tekniske konsulenter Tonny Oest og Henrik Høst via telefon eller e-mail.

Tonny Oest
Vest for Storebælt

+45 20 40 26 16
tonny.oest@rockwool.com

Henrik Høst
Øst for Storebælt

+45 24 66 16 16
henrik.hoest@rockwool.com