TOPROCK Terrace System

TOPROCK Terrace System - Udnyt taget optimalt

Oversigt over TOPROCK Terrace

Det tidsbesparende system TOPROCK er et populært tagprodukt. Med TOPROCK Terrace bliver det enkelt at bygge energieffektive tage, som du kan udnytte. Isoleringen tåler højere belastninger, og produktet er tilpasset til tagterasser eller tagflader som skal kunne tåle intensiv persontrafik.

Præcis som de øvrige TOPROCK produkter består TOPROCK Terrace System af lameller og tagplade. Lamellerne er kileskåret for at skabe direkte fald på taget. Den gennemtænkte konstruktion med tagfaldskiler gør, at udlægningen går hurtigere, og arbejdstiden kan reduceres med op til 50%.

TOPROCK Terrace System er designet til en kortsigtet trykstyrke på 175 kPa og en langsigtet trykstyrke, ved 2% derformation på 45 kPa. 

Video thumbnail, Toprock Terrace DK

Toprock Terrace System introvideo

U-værdi Beton

 

U-værdi Stål

Faldopbyging med TOPROCK Terrace System

TOPROCK Terrace System består af lamelkiler med hældning på 1:40 i længderetningen og en 30mm tyk tagplade. Systemet består af 4 standard kiler (format 1000x200) samt en underlagslamel, som anvendes ved større faldlængder.

Hældningen på 1:40 er i kilernes længderetning. Tykkelsen vises i systemtegningen herunder. De 100 mm tykke underlagslameller anvendes når systemtykkelsen overstiger 260mm.

Se billedet i fuld størrelse

  1. Kile 1: 160-185 mm
  2. Kile 2: 185-210 mm
  3. Kile 3: 210-235 mm
  4. Kile 4: 235-260 mm
  5. UL: 100 mm
  6. Tagplade: 30 mm

 

 

TOPROCK TERRACE SYSTEM – Smart pakkeløsning

TOPROCK Terrace System levereres med lameller og tagplade pakket sammen på en smart patenteret miljøpalle. Hver palle indeholder tagplader og kilelameller til et bestemt antal kvadratmeter.

Miljøpallen består udelukkende af isolering indpakket i genanvendelig PE-folie, og vejer mindre end en traditionel træpalle. Pallens udformning er optimeret til den enkelte systemtykkelse og højden på pallen varierer derfor. På billedet ses TOPROCK Terrace System 1.