KOMPAN A/S - Total renovering af hovedkontor

KOMPAN, en af verdens førende producenter af legepladser, fik opført et nyt hovedkvarter i perioden 2010-2011 til en byggesum på 40 mio. kr.

Kort tid efter, at bygningen var taget i brug, blev den ramt af store fugtproblemer og skimmel. Årsagen blev tilskrevet et underdimensioneret ventilationsanlæg og en diffusionslukket behandling på betonelementerne samt utætheder ved vinduerne.

Bygningen blev efterfølgende totalrenoveret i 2015 til en pris på 25 mio. kr. Forplade og isolering på alle betonelementer blev fjernet og erstattet af 300 mm ROCKWOOL FACADELAMEL ENERGY afsluttet med et pudslag.

Fakta

Byggeperiode: Opført 2010-2011 - renoveret 2015-2016

Omfang: 3.300 m²

Arkitekt: tnt arkitekter a/s

Bygherre: KOMPAN A/S

Bruger og medfinansiering: Københavns Kommune

Byggesum: 40 millioner i opførelsesperioden - 25 millioner til renovering

Adresse: C. F. Tietgens Boulevard 32C,5220 Odense SØ