Biltema, Borås

Miljøaspektet var vigtigt, da Biltema byggede nyt i Borås

TOPROCK

Biltema åbnede et nyt varehus i Borås i foråret 2014. Varehuskæden stiller store krav til brandsikkerhed og miljø. – Det er grunden til, at vi valgte tagisoleringen TOPROCK fra ROCKWOOL, forklarer projektlederen Daniel Wellbro.

För det nya 5850 kvadratmeter stora varuhuset i Borås valdes obrännbar mineralull som isolering i både tak och väggar. Stenull från ROCKWOOL brinner inte och skyddar bakomliggande material från brand.

Til det nye 5850 m² store varehus i Borås blev der valgt ubrændbar stenuld som isolering i både tag og vægge. Stenuld fra ROCKWOOL brænder ikke og beskytter bagvedliggende materiale mod brand.

– Vi har bevidst fravalgt celleplast i både vægge og tag med tanke på brandsikkerheden, siger Daniel Wellbro. TOPROCK opfyldte alle vores krav rigtig godt, ikke mindst når det gælder om at spare energi.

TOPROCK System er en tagløsning bestående af lameller og topplade, som leveres sampakket på en patenteret miljøpalle. En smidig løsning, der gør, at udlægningen går hurtigt, selv når der kræves store isoleringstykkelser.

Tagentreprenøren Techtak er meget omhyggelig med sit materialevalg og betragter TOPROCK som et alternativ, der giver valuta for pengene, og er glade for, at samarbejdet med ROCKWOOL fungerer så godt og problemfrit.

– Vi har et utrolig godt samarbejde, både når det gælder leverancer og håndtering, siger Lars-Erik Flodin, adm. direktør hos Techtak.

Fakta:

 
Entreprenør: Techtak
Sted: Borås, Sverige