Ikano valgte TOPROCK CTF i Umeå

TOPROCK CTF System er udformet til at kunne klare de strengeste energikrav, og udlægningstiden er op til 50% hurtigere end for traditionelle løsninger.

TOPROCK CTF

I foråret 2016 åbner Ikano Retail Center et nyt varehus i Umeå. De 90 butikker ligger under et 24.000 m² stort tag isoleret med TOPROCK CTF System – en ny generation af isolering, der skaber fald direkte ved udlægningen.

Indkøbscenteret er en stor satsning for Ikano, som er en af de første i Sverige som bruger det nye ROCKWOOL system i stor målestok.

– Vi har at gøre med et uhørt stort og komplekst byggeri, der skal gå hurtigt og stadig leve op til de høje krav. Da ROCKWOOL konsulenten præsenterede TOPROCK CTF og viste, hvordan man løste tagisolering og fald i et og samme produkt med tidseffektiv udlægning som resultat, føltes det som et rigtig godt alternativ, fortæller tagentreprenøren Per Edström hos Taktech.

TOPROCK CTF System er udformet til at kunne klare de strengeste energikrav, og udlægningstiden er op til 50% hurtigere end for traditionelle løsninger. En af fordelene er, at TOPROCK CTF med det samme skaber det fald, der er nødvendigt til at lede regnvand væk.

– Det er altid sjovt at være først ude med nye produkter og med ubrændbar stenuldsisolering fra ROCKWOOL ved vi, at vi også opfylder kravene til en brandsikker konstruktion, siger Per Edström.

Fakta:

 
Omfang: De 90 butikker ligger under et 24.000 m² stort tag isoleret med TOPROCK CTF System.
Sted: Umeå, Sverige