Oplev sejlsport på en helt ny måde!

Vi håber at du har lyst til at tilbringe en dag sammen med os den 2. september 2020, hvor vi skal opleve nogle af verdens bedste sejlere i aktion, på den ekstremt hurtige GC32 katamaran.

På dagen kan du komme helt tæt på atleterne fra Danmarks SailGP Team, der i denne tid sejler under navnet Team ROCKWOOL Racing.  Hør mere om hvordan det er at deltage i verdens hurtigste kapsejlads, og få en tur på vandet i den nye GC32 katamaran.

Du vil også kunne høre mere om Rockzero, vores bud på en innovativ løsning til fremtidens bæredygtige byggeri, ligesom der vil være mulighed for at dele erfaringer og netværke med de andre deltagere.

Har du tid og lyst vil vi også gerne invitere dig på middag efter eventet. Det er muligt at til/-fravælge dette i tilmeldingsformularen. Du tilmelder dig ved at trykke på knappen "tilmeld dig". Vi gør opmærksom på at du på dagen vil blive bedt om at underskrive en helbredserklæring, inden sejladsen kan påbegyndes.

Team ROCKWOOL Racing er et nyt initiativ lanceret af ROCKWOOL for at understøtte træningen af Danmarks SailGP Teams atleter i de kommende måneder. Læs mere om TEAM ROCKWOOL Racing her.

Dagens program

Det foreløbige program for dagen:

  • 12:00 - Velkommen - mød sejlerne - SailGP og ROCKWOOL
  • 13:00 - Praktisk info om at sejle
  • 13:30 - Sejle/frokost
  • 16:00 - Rockzero præsentation
  • 17:00 - Farvel og tak
  • 18:00 - Valgfri middag for dem som har tilmeldt sig

Dato: onsdag den 2. september 2020
Sted: International Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80A, 8000 Aarhus.

SailGP sustainability picture

Verdens hurtigste kapsejlads

SailGP er verdens hurtigste kapsejlads, hvor 7 landes besætninger konkurrerer om den hidtil største præmie inden for sejlsport på 1 million USD.

This boat looks fantastic and will really turn heads as we sail around Denmark. Of course, it’s not quite the F50 that we race in SailGP – which is the fastest sail racing boat on the planet – but it’s quite similar in the way that it foils, and so provides us with a great training platform.

Nicolai Sehested

Helmsman of the Denmark SailGP Team

Rockzero - fremtidens vægsystem

Rockzero® er et patenteret alt-i-ét byggesystem til bærende vægge op til 2,5 etager, der inkluderer alt imellem den valgfri indre og ydre beklædning inkl. åbninger til vinduer og døre. Det modulære byggesystem opfylder ikke bare de højeste standarder inden for varmeisolering og energieffektivitet, men sikrer også en hurtig og effektiv byggeproces.

Rockzero corporate video image