Hulmursisolering - pris og tilbud

Se pris og besparelser ved at anvende en aut. ROCKWOOL indblæser til hulmursisolering. Anvend formularen nederst på siden og bliv kontaktet af en Aut. ROCKWOOL indblæser for at få en samlet pris.

 

Hulmursisolering er en nem, billig og effektiv form for isolering

Hulmursisolering pris - priseksempler på indblæsning
Hulmurisolering sikrer en bedre boligkomfort uden træk fra kolde vægge og mindsker udgiften til opvarmning.

Gå til formularen og få et tilbud på hulmursisolering

Ofte kan besparelsen på varmeudgifterne betale omkostningen til hulmursisolering tilbage på 3-4 år. Ved du ikke, om der er isolering i din hulmur, kan du kontakte et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma. De kan kontrollere, om der er isolering i din hulmur, og give dig en samlet pris på hvad det vil koste at udbedre.

Indblæsning foregår ved at udtage sten i ydermuren med 1½-2 meters mellemrum. Det er gennem disse huller, indblæsningen foregår.

Efter indblæsningen lukkes hullerne med de samme sten, som er blevet udtaget. Når du anvender et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma, er det din sikkerhed for veludført arbejde. Firmaet udsteder en attest som dokumentation for arbejdet og er underlagt stikprøvekontrol fra ROCKWOOL.


Hulmursisolering pris - se eksempler på pris og besparelse

I tabellen nedenfor kan du se et eksempel på prisen på hulmursisolering ved at benytte et Autoriseret ROCKWOOL Indblæsningsfirma.

Efterisolering af hulmur80 mm

Energiform   FjernvarmeOlie
HULRUMSFYLD110 m2á175 kr./m2Kr. 19.250Kr. 19.250
 
EnergitilskudKr. 1500Kr. 2.000

Din samlede udgift:Kr. 17.750Kr. 17.250
Din samlede årlige besparelseKr. 5.520Kr. 7.600

Tilbagebetalingstid3,2 år2,3 år

Eksisterende hulmursisolering
0 mm
Indblæsning af HULRUMSFYLD80 mm

I 2016 og 2017 indføres et fradrag på op til 12.000 pr. person i husstanden over 18 år til håndværkerydelser med ”grønt sigte”.

 

Se video om hulmursisoleringHvis du udfylder formularen nedenfor vil du blive kontaktet af den nærmeste Autoriserede ROCKWOOL Indblæser hvor du vil få en samlet pris på hulmursisolering af din bolig.Få et tilbud på hulmursisolering