Danmarks foretrukne isolering gennem mere end 75 år

Der er mange gode grunde til at vælge ROCKWOOL isolering, og nogle af dem er kvalitet, erfaring og rådgivning.

I ROCKWOOL koncernen ligger vi vægt på kvalitet og på at yde en god service overfor vores kunder. Udover at levere en række gennemtestede kvalitetsprodukter, sætter vi også en ære i at kunne give dig kvalificeret rådgivning om isolering.

Uanset om du er husejer eller om du arbejder professionelt med isolering, kan du finde rådgivning og inspiration ved at følge nedenstående links.

For yderligere rådgivning om ROCKWOOL koncernens produkter kan du desuden kontakte vores Tekniske Service på telefon 46 56 16 16 (På hverdage kl. 8:00 - 16:00).

Læs mere om ROCKWOOL isolering:
Facadeisolering, Gulvisolering, Lydisolering, Tagisolering, Brandsikring

Rådgivning om isolering for boligejere

Rådgivning om isolering for boligejere

Tips og viden om isolering for dig der er hus- eller boligejer. Find vejledninger, nærmeste forhandler eller et tilbud på isolering af boligen.

Rådgivning om isolering for professionelle

Rådgivning om isolering for professionelle

Krav ved nybyggeri og renovering, download brochurer og CAD tegninger og find produkter og  vejledninger via konstruktionsguiden.

Fakta om ROCKWOOL isolering

Ubrændbart - kan være med til at forsinke en brands udvikling, og det kan give vigtig ekstra tid til at redde mennesker og værdier.
Holdbarhed - bevarer formen gennem hele sin levetid og falder ikke sammen inde i konstruktionen.
Fugtafvisende - Hvis produktet udsættes for regn, er det kun de yderste få mm, der bliver våde, så når produktet er tørt igen, har det stadig samme isoleringsevne.
Lydreducerende - dæmper støj og reducerer trinlyd.
Genanvendelse og miljø - som den eneste isoleringsproducent på det danske marked har ROCKWOOL A/S en genanvendelsesordning for ”brugt” isolering. Stenulden er op til 97% genanvendelig.