Info til pressen

Ved pressespørgsmål, kommentarer eller lignende, kontakt venligst Nordic Communications Manager, Nilüfer Sahin på:
Tlf. 26 82 22 97.
E-mail: nilufer.sahin@rockwool.com

Tilmeld nyhedsbrev

Isolér dit hus og få samtidig råd til nyt køkken ›

14. september 2016

Husejere behøver ikke at vælge mellem at efterisolere huset eller få et nyt køkken. Ny beregning viser, at besparelserne på varmeregningen ved efterisolering af huset tjener sig selv hjem allerede efter knap tre år. Herefter kan den årlige besparelse få køkkendrømmene til at spire.


ROCKWOOL koncernen forpligter sig til at bidrage med at løse nogle af verdens udviklingsmæssige udfordringer ›

31. august 2016


ROCKWOOL bruger Roskilde Festival som innovationslaboratorium ›

1. juli 2016

Roskilde Festival er ikke bare en stor fest – det er også et levende laboratorium for test af nye produkter for erhvervslivet. ROCKWOOL koncernen er til stede på festivalen for fjerde år i træk med løsninger, der ligger uden for virksomhedens traditionelle kerneområde.


ROCKWOOL koncernen investerer over halv milliard i polsk fabrik ›

10. juni 2016

Isoleringseksperten ROCKWOOL styrker sin position i Polen med en betydelig investering i helt ny produktionslinje. En mere moderne, bæredygtig og effektiv produktion skal ruste virksomheden til at imødekomme den øgede efterspørgsel på stenuldsisolering på det polske marked.


ROCKWOOL åbner dørene til fremtidens hus på BYGGERI '16 ›

22. februar 2016

Når BYGGERI ’16 slår dørene op kan kunder og samarbejdspartnere få et glimt af fremtidens hus ved ROCKWOOL standen. Her afslører virksomheden en vægkonstruktion af komprimeret stenuld, der erstatter beton som bærende væg og som er nøglen til at opfylde byggeriets 2020 krav allerede i dag.


Vigtig dom: Forbrugerne har ret til korrekt information om isoleringsprodukter ›

15. februar 2016

SPU Isolering, som er ejet af Kingspan Insulation AB og leverandør af isoleringsprodukter af PIR (polyisocyanurat), har netop modtaget en dom for vildledende markedsføring. Den svenske dom bygger på EU-lovgivning, og er derfor også interessant på det danske marked.


ROCKWOOL nomineret til byggeriets to prestigefyldte priser ›

12. februar 2016

ROCKWOOL koncernen er blevet nomineret til to prestigefyldte priser, som uddeles på én af Skandinaviens største byggemesser, BYGGERI ’16. Mens virksomhedens montagesystem til vinduer bejler til Energiprisen, er et særligt ressourcebesparende system til tagisolering nomineret til Miljøprisen.


Be somebody’s valentine ›

12. februar 2016

Dagen hvor vi fejrer kærligheden er på søndag den 14. februar.


Det nye håndværkerfradrag ›

12. januar 2016

Med det nye håndværkerfradrag er det stadig favorabelt at renovere boligen med energivenlige løsninger, herunder at isolere sin bolig.


ROCKWOOL luner Det Kongelige Teater ›

8. december 2015

Det Kongelige Teater har fået nyt tag over danse- og teatersalen. Høje krav til brandsikkerhed i den historiske bygning fik tagdækkeren til at vælge stenuldsisolering fra danske ROCKWOOL.


Dansk isolering til verdens koldeste jordobservatorium ›

16. november 2015

Når verdens nordligste jordobservatorium åbner i Norge i 2018, er bygningerne isoleret med stenuld fra den danske isoleringsproducent, ROCKWOOL. Her kan forskere fra hele verden følge med i Jordens rotation og foretage helt nøjagtige klimamålinger.


Test skal forbedre flygtningelejre ›

9. november 2015

Folkekirkens Nødhjælp og ROCKWOOL koncernen lancerede i sommers et nyt samarbejde. Nu skal parterne til Kakuma lejren i Kenya, hvor de sammen med flygtninge skal teste mulige løsninger, der skal gøre det tåleligt at bo i en lejr.


Fremtidens hus ligner naboens ›

28. oktober 2015

De fleste familier drømmer om at bo i et bæredygtigt lavenergihus, hvor varmeregningen er minimal og komforten i top. De færreste ønsker dog at bo i noget, som ligner en scene fra en science fiktion film. Nyt samarbejde forener fordelene ved fremtidens hus med ønsket om at bo i et ukompliceret hus.


ROCKWOOL investerer over en halv milliard i danske produktionsarbejdspladser ›

3. september 2015

Isoleringseksperten trodser tidens tendens om at flytte produktionsarbejdspladser ud af Danmark. I stedet investerer virksomheden i teknologi og uddannelse til fabriksarbejderne på nyt produktionsanlæg. Den første palle isolering bliver pakket i dag, når Statsminister Lars Løkke Rasmussen klipper snoren for fabrikken i Nordjylland.


Festivalgæster som frivillige forsøgskaniner ›

30. juni 2015

De fleste naboer til Roskilde Festival forbinder festivalugen med støjgener, proppede supermarkeder og beskidte gader. For én af naboerne er festivalen mere end velkommen. Her betragter man festivalen som et stort laboratorium med de musikglade gæster som frivillige testpersoner.


Skelsættende dom om vildledende markedsføring i byggebranchen ›

30. april 2015

Højesteret har i dag dømt Papiruld Danmark for vildledende markedsføring. Det er første gang, at Højesteret dømmer i en sag om greenwashing, og isoleringsvirksomheden må som konsekvens ikke længere markedsføre papiruld som ’miljørigtigt’. Desuden må de ikke kalde papiruld lige så brandsikkert som stenuld. Ifølge ROCKWOOL Danmark er dommen en sejr for forbrugerbeskyttelsen generelt og for byggebranchen specifikt. Dommen hilses velkommen af Dansk Byggeri.


København er værtsby for nordisk konference om bæredygtigt byggeri ›

25. marts 2015

Den 28. april er målet for en nordisk konference, at fremme udveksling af erfaringer mellem nordiske aktører om bæredygtighed på bygnings- og bydelsniveau.


Husejer: "Investeringen tjener sig hurtigt hjem igen" ›

22. januar 2015

Isolering af loft og hulmur betaler sig bedst, viser en liste over de fem mest effektive energibesparende tiltag. Det mærker en familie fra Hvidovre, der samtidig er kommet træk- og kuldegener til livs i deres hus fra 60’erne.


Danskerne indberetter fradrag for millioner ›

17. december 2014

Danskerne har indberettet 560 millioner kroner til servicefradrag i 2014. Vedligeholdelse og energibesparelser tegner sig for 94,4 procent af det samlede fradrag i BoligJobordningen.


ROCKWOOL PRISEN ruster studerende til fremtidens bæredygtige byggeri ›

9. december 2014

Den danske bæredygtighedsorganisation Green Building Council modtager i dag ROCKWOOL PRISEN på 300.000 kroner. Prisen går til udvikling og afholdelse af et helt nyt kursusforløb for ingeniør-, konstruktør- og arkitektstuderende om bæredygtigt byggeri og den danske version af certificeringssystemet DGNB. Initiativet skal klæde de unge på til fremtidens byggeri.


ROCKWOOL A/S gør indtryk i forhold til bæredygtigt byggeri ›

17. november 2014

Der blev snakket bæredygtighed og grønne byggerier på Building Green Messen, der løb af stablen i slutningen af oktober. De besøgende kunne blive klogere på, hvordan isoleringsprodukter fra ROCKWOOL A/S og certificering af bæredygtigt byggeri hænger sammen.


Stigende energipriser bekymrer boligejerne ›

11. november 2014

Stigende energipriser bekymrer boligejerne. Mange boligejere bruger tid på at bekymre sig om stigende energipriser og afgifter, viser en undersøgelse fra Bolius. Det får flere til at undersøge mulighederne for efterisolering af boligen eller andre tiltag, der sætter en stopper for den høje varmeregning.


Energiforbruget daler i ROCKWOOL koncernen ›

5. november 2014

Energiforbruget falder med over 85 procent i ROCKWOOL koncernens hovedsæde, der har gennemgået en omfattende renovering. Det er langt under det oprindelige mål, og viser potentialet i energirenovering.


ROCKWOOL er blevet optaget i det eftertragtede Nordic CDP Climate Disclosure Leadership Index ›

20. oktober 2014

Europas energimæssige fremtid er på spil, siger ROCKWOOL international, som netop er blevet anerkendt af CDP som en af de førende virksomheder inden for klimarapportering.


ROCKWOOL A/S slår et slag for genanvendelse og bæredygtighed ›

20. oktober 2014

Når byggebranchen mødes til Building Green Messen den 29.-30. oktober, stiller ROCKWOOL A/S skarpt på bæredygtige byggerier og genanvendelse af byggematerialer.


ROCKWOOL investerer i fremtidens produktionsteknologi ›

18. september 2014

De timelønnede industriansatte er en vigtig brik i den investering i ny produktionsteknologi på 450 millioner kroner, som ROCKWOOL koncernen netop nu foretager i sin nordjyske fabrik i Øster Doense. Derfor satser virksomheden på målrettet uddannelse og kurser til samtlige produktionsansatte, så de er klædt på til fremtidens produktionsteknologi. I dag holder ROCKWOOL koncernen rejsegilde på fabrikken med deltagelse af beskæftigelsesminister Mette Frederiksen.


Energibesparelser er in blandt boligejere ›

15. september 2014

Huse med lavt energiforbrug sælger bedre og til en højere pris. Det har fået boligejerne til at rette opmærksomheden mod energivenlige løsninger. For et nordjysk firma betyder den øgede interesse langt flere isoleringsopgaver.


Giv varmeregningen en lærestreg ›

28. august 2014

Selvom sommeren har været hed, trænger den uundgåelige kulde sig på og påvirker varmeregningen i en forkert retning. Det er tid til at finde ud af, hvordan energiforbruget kan minimeres, så penge kan spares. Med rørisolering energioptimerer du dit hjem for en lille investering.


Danskerne tænker i energi for at spare ›

7. juli 2014

Når danskerne gør boligen mere energieffektiv, er det for at spare penge. For tre ud af fire boligejere handler jagten på mere energirigtige løsninger om økonomi. Ved en ordentlig udført energirenovering, er der flest penge at spare.


ROCKWOOL koncernen rocker med på Roskilde Festival ›

27. juni 2014

54 hytter lavet af ROCKWOOL stenuld bryder billedet af iglotelte, når Roskilde Festival i år løber af stablen. Hytterne beskytter festivalgæster mod naturens luner og kan på sigt skabe bedre boligforhold for verdens fattigste.


ROCKWOOL A/S leverer isolering til kæmpebyggeri ›

12. juni 2014

På havnen i Aarhus er et nyt hovedbibliotek ved at skyde op. Byggeriet og det omkringliggende anlægsarbejde er det hidtil største af sin slags i Aarhus Kommune. For at følge bygningens bæredygtige linje, er der anvendt TOPROCK SYSTEM til projektet.


Kulturminde opslugt af flammer ›

12. maj 2014

I slutningen af marts nedbrændte en sportshal i Gentofte. Hallen blev for 80 år siden tegnet af Arne Jacobsen. Branden spredte sig til en tilhørende nabobygning, som også var den danske arkitekts værk. Et stykke dansk arkitektur gik tabt i flammerne.


Genanvendelse er vejen til succes ›

9. maj 2014

ROCKWOOL har i de sidste tre årtier udviklet en unik strategi for genanvendelse af materialer. I Dagbladet Børsen, der udkom den 7. maj 2014, kunne avisen fortælle om, hvordan bæredygtighed og succes går hånd i hånd.


Energirigtige huse til Horsens ›

5. maj 2014

Byggeudstillingen Horsens Bygger åbner igen i år op for boligdrømmene, når otte forskellige byggefirmaer inviterer indenfor i deres typehuse. Energi og godt indeklima er i stigende grad et emne, der optager huskøberne.


Berigtigelse af omtale af papirisolering i IdéNyt ›

1. maj 2014

IdéNyt er blevet gjort bekendt med, at Sø- og Handelsretten har fældet dom over Papiruld Danmark vedrørende en række anvendte udsagn omkring deres produkt Papiruld.


ROCKWOOL med på genbrugsbølgen ›

25. april 2014

Det er blevet et hit at genbruge. Ofte er der mange penge at spare – også for virksomheder. DR Penge kunne i deres program fortælle om, hvordan ROCKWOOL genbruger deres materialer til at lave ny stenuld.


En hjælpende hånd til Vikingeskibsmuseet ›

24. april 2014

Håndværkere og bygningsmaterialer præger stadig billedet på det danske vikingeskibsmuseum, efter at stormfloden tilbage i december oversvømmede stedet. For at værne om både miljø og pengepung, er den isolering, der blev ødelagt af vandskaderne sendt retur til genanvendelse og til produktion af ny ROCKWOOL stenuld.


Et smugkig ind i husets kerne ›

10. april 2014

Byggefirmaet eurodan-huse tilbyder som noget nyt kunderne et kig ind i materialer og bygningskonstruktion på deres huse. Et indblik i køkkenelementer og et indblik i hulmursisoleringen, skal give kunderne et bedre beslutningsgrundlag, når de vælger hus.


ROCKWOOL A/S får medhold i retssag mod Papiruld Danmark ›

5. april 2014

Papiruld Danmark er i dag blevet dømt for vildledende og utilbørlig markedsføring i Sø- og Handelsretten. Det betyder blandt andet, at Papiruld Danmark ikke må markedsføre papiruld som ’miljørigtigt’ og uden sundhedsrisici og påstå, at det er lige så brandhæmmende som stenuld.


Kvalitetsfacader med designfrihed ›

4. april 2014

Lanceringen af to nye facadesystemer hæver standarderne for design, montering og kvalitet. Det er nu mere simpelt end nogensinde at opnå forskellige æstetiske udtryk og bevare de energibesparende og brandsikre fordele ved ROCKWOOL facadeisolering.


Fire fyrtårne vil gøre energimodernisering nemt for boligejerne ›

2. april 2014

Grundfos, Danfoss, VELUX Gruppen og ROCKWOOL går sammen i ”BetterHome” for at sætte tryk på energioptimering og modernisering af parcelhuse. Det skal være nemt og overskueligt for danske boligejere at spare energi og øge komforten i boligen. Med styrken i kvalitetsprodukterne fra de fire stærke virksomheder, vil BetterHome i tæt samarbejde med regeringens vækstinitiativer, håndværkere, energiselskaber og investorer kickstarte energimodernisering af boliger landet over – og på sigt også i udlandet.


Kundeorientering skaber stolte medarbejdere ›

31. marts 2014

Mere motivation og stolthed blandt medarbejderne. Det er hensigten med det kundeorienteringsprojekt, som ROCKWOOL Scandinavia slog hul på i efteråret. Bedre forståelse for kundernes behov og ønsker skal øge sammenholdet i hele organisationen.


Vi glemmer brandsikkerheden ›

26. marts 2014

Vi spørger ikke ind til brandsikkerhed, når vi køber hus. Det viser en rundspørge blandt en række ejendomsmæglere. Det kan få store konsekvenser både for os selv og vores bolig.


ROCKWOOL koncernen finder lys i mørket ›

25. marts 2014

En times mørke. Det er, hvad millioner af mennesker verden over kommer til at opleve, når verdens største klimakampagne, WWF Verdensnaturfondens Earth Hour, løber af stablen lørdag d. 29. marts kl. 20.30. ROCKWOOL koncernen støtter det politiske signal, som den globale lyseslukning sender, og slår samtidig på tromme for aktivt at bruge flere af de 35 konkrete WWF forslag til at spare CO2 og forbedre vores livskvalitet i dagligdagen.


Flere klager over dårligt håndværk ›

28. februar 2014

Klager over dårligt udført håndværk er stigende. Ved at vælge et firma, som er medlem af en garantiordning og har et ordentligt kendskab til byggematerialerne, sikrer du din investering og opnår et flot resultat.


Skru ned for varmeregningen ›

24. februar 2014

Foråret er på vej, og i takt med et mildere vejr skrues der ned på termostaterne. Det er tid til at gøre status over vinterens varmeregning og overveje om den for fremtiden kan minimeres, inden måneder med kulde og blæst igen trænger sig på. Med rørisolering energioptimerer du dit hjem for en lille investering.


Ny teknisk isoleringsstandard med store konsekvenser ›

6. februar 2014

Den nye tekniske isoleringsstandard DS 452 (3. udgave) er nu endelig vedtaget og vil få store konsekvenser for isoleringsarbejdet indenfor teknisk isolering. Gennem de seneste mange år har vi set en løbende udvikling i kravene til isoleringstykkelser for klimaskærmen, mens det er ca. 30 år siden vi har set et løft indenfor teknisk isolering.


Ny stigning på varmeregningen venter ›

22. november 2013

De sidste års prisstigninger på varmen fortsætter. Denne gang er der fjernvarmekunderne, der står for skud.


Stor hæder til dansk miljø- og klimaindsats ›

1. november 2013

Sammen med den danske regering roses en række danske virksomheder, herunder ROCKWOOL A/S, af WWF for sine miljømæssige ambitioner.


TV2 Øst programmet ”Skrot det godt” besøger ROCKWOOL fabrikken i Doense ›

28. oktober 2013

TV2 Øst programmet ”Skrot det godt” besøger ROCKWOOL fabrikken i Doense, hvor der fortælles om ROCKWOOL Genanvendelsesordning.


ROCKWOOL oplyser husejerne i ny kampagne ›

9. oktober 2013

ROCKWOOL A/S lancerer den 15. oktober en større kampagne, som henvender sig til de private husejere. Budskabet: Husejerne skal tænke sig om, før de vælger isoleringsmateriale.


ROCKWOOL A/S debuterer på grøn messe ›

4. oktober 2013

Når Building Green Messen afholdes for tredje gang, vil ROCKWOOL A/S for første gang være repræsenteret på messen.


ROCKWOOL A/S mener: Valget af isolering kan have afgørende betydning i tilfælde af brand ›

24. september 2013

Under titlen ”Brændende flamingohuse” satte Kontant d. 17. september fokus på den brandfare, ulovlige konstruktioner med brændbar isolering kan indebære.


Erhvervsbygninger kan spare masser af energi – og CO2

28. august 2013

Det kan være billigere og bedre at energirenovere end at rive ned og bygge nyt. Minister Martin Lidegaard indvier fredag en af Danmarks mest ambitiøst energirenoverede erhvervsejendomme hos ROCKWOOL koncernen.


Få styr på varmeregningen og gør boligen mere attraktiv ›

14. august 2013

Det ser ud til, at vinteren bliver koldere end sidste år. Det betyder også, at danskernes varmeregning bliver større. En oplagt anledning til efterisolering, mener man hos ROCKWOOL A/S.


Udgifter til varme æder din rentegevinst ›

30. juli 2013

En stor del af de penge som boligejerne sparer på den rekordlave rente bliver ædt op af stigende afgifter på vand, el og varme. Især varmeregningen gør ondt.


Facadesystem fra ROCKWOOL redder byggeprojekt i Nordhavnen ›

24. juli 2013

Over 1700 kvadratmeters byggeri var i fare for at gå i stå, på grund af en umulig konstruktion. Løsningen var at anvende et facadeisoleringssystem fra ROCKWOOL.


ROCKWOOL A/S slår lejr på årets Roskilde Festival ›

1. juli 2013

Et telt, som holder en fornuftig temperatur i sommervarmen. En hytte, hvor taget samler regnvand. ROCKWOOL A/S er at finde på Roskilde Festival 2013 med to innovative løsninger. Forestil dig en varm sommermorgen, hvor solens stråler ikke forvandler dit telt til en regulær svedehytte? Eller at stå op efter en regnfuld nat og tage et brusebad af det regnvand, som taget på din hytte har opsamlet. Det får udvalgte gæster nu muligheden for, når ROCKWOOL A/S slår lejr på årets Roskilde Festival.


ROCKWOOL A/S udvider sin genbrugsordning ›

29. maj 2013

ROCKWOOL A/S udvider sin aftale med RGS 90 og Combineering om modtagelse af brugt ROCKWOOL isolering til også at omfatte akustikplader fra ROCKFON. Genbrugsmaterialerne kan afleveres på RGS 90’s godkendte modtageanlæg over hele landet.


Vinderne af en iPad Mini er fundet ›

3. maj 2013

Som et led i ROCKWOOL FLEXIBATTS-kampagne har man kunnet deltage i en konkurrence om at vinde en iPad Mini. De ti heldige vindere har alle sammen kvalitet som nøgleord, når de arbejder med isolering.


Comeback til boligjobordning vækker glæde i ROCKWOOL koncernen ›

23. april 2013

ROCKWOOL A/S glæder sig over, at boligjobordningen vender tilbage. Direktør, Thomas Kähler savner dog en mere grøn profil.


Renovering med ROCKWOOL vækker begejstring på nettet ›

9. april 2013

Renoveringen af et parcelhus i Albertslund, hvor der er brugt REDArt Facadesystem, er lige nu brugernes favorit blandt de projekter, som er indstillet til Danmarks bedste renovering.


ROCKWOOL REDAir FLEX gør facadeisolering simpelt ›

2. april 2013

REDAir FLEX nedsætter kuldebroer og er nemt at arbejde med for arkitekter. Det har man blandt andet erfaret i Herlev, hvor der netop nu er gang i et stort byggeprojekt.


Vis din opbakning til miljøet og vind præmier ›

21. marts 2013

En middag med Bubber, Joakim Boldsens VM-sko eller gratis laks fra Gitte Seeberg. Der er nogle af de præmier, som er på højkant til Verdensnaturfondens Earth Hour, som løber af staben på lørdag.


Kom stigende energiudgifter i møde med isolering ›

11. marts 2013

Stigende energiafgifter er en god anledning til at kigge på isoleringen af boligen. Der er nemlig mange penge at spare, hvis man vælger at efterisolere sit hus.


ROCKWOOL giver kvaliteten og servicen et løft ›

26. februar 2013

Levering inden for 24 timer og en bedre vejledning og service. Sammen med et fleksibelt og effektivt produkt går ROCKWOOL nu forrest i kampen for en bedre energirenovering i Danmark.


"Miljøvenlig" isolering er fyldt med farlige kemikalier ›

6. februar 2013

Papiruldsisolering sælges som miljøvenligt og grønt men med giftige kemikalier. Fire ud af 10 isoleringsopgaver med indblæsning af isoleringsmateriale i danske boliger foregår med papiruld, og de fleste af firmaerne markedsfører løsningen over for forbrugerne som 'grøn' og CO2-neutral.


Værd at vide om isolering med papiruld og ROCKWOOL isoleringsprodukter ›

5. februar 2013

Når man vælger isoleringsprodukt, er der en række forhold, som bør indgå i overvejelserne. Isoleringen foretages naturligvis med det hovedformål at spare på varmen, men det er vigtigt at være opmærksom på andre forhold, såsom fugt og brand. Dertil kommer miljøaspektet.


Kritisk rapport fra DHI om borsyre i papiruld ›

17. januar 2013

Den selvejende, rådgivnings- og forskningsorganisation DHI skriver kritisk rapport om flammehæmmeren borsyre i papiruldsisolering. Rapporten fra DHI konkluderer bl.a.:


Skal 2013 være facadernes år? ›

10. januar 2013

Vi skyder året i gang med gode nyheder til dig, der arbejder med facader, og lancerer et helt nyt puds sortiment til ROCKWOOL REDArt® Facadesystem. Vælg mellem ni nye pudser i syntetisk eller mineralsk kvalitet og med hvert deres udtryk samt et væld af farver. Hermed kan du skabe præcist det pudsede udtryk, du ønsker på den udvendige facadeisolering.


Returordning for brugt isolering ›

27. august 2012

Som den første isoleringsproducent på det danske marked lancerer ROCKWOOL A/S nu en returordning for ’brugt’ isolering.


ROCKWOOL har 75 års jubilæum ›

16. august 2012

Det fejrer vi med et brag af en kampagne.


Nyt ROCKWOOL.dk ›

17. juli 2012

Vi er glade for at byde dig velkommen til vores nye hjemmeside.