Info til pressen

Ved pressespørgsmål, kommentarer eller lignende, kontakt venligst Nordic Communications Manager, Nilüfer Sahin på:
Tlf. 26 82 22 97.
E-mail: nilufer.sahin@rockwool.com

Tilmeld nyhedsbrev

The ROCKWOOL Group concludes a successful transformation and announces expansion plans ›

24. februar 2017

With new facilities planned in Sweden, Romania and the United States, the company aims to provide an enhanced customer offering while strengthening its prominent position in the Nordics, Eastern Europe and North America.


Pris skal gøre Danmark førende i bæredygtigt byggeri ›

9. februar 2017

Danmark er verdenskendt for sine grønne løsninger og skrappe energikrav til bygninger. Et nyt projekt skal udvide fokus fra energieffektive til bæredygtige bygninger. Projektet, der kan gøre Danmark førende i feltet, har netop modtaget ROCKWOOL Prisen 2017 på en kvart million danske kroner.


Garanti og stikprøvekontrol på hulmursisolering giver husejere tryghed ›

27. januar 2017

I de sidste 80 år har ROCKWOOL leveret isoleringsløsninger med fokus på kvalitet. Men kvalitetprodukter alene gør det ikke. En væsentlig del af en god isoleringsløsning er også kvaliteten af det udførte håndværk.


ROCKWOOL vinder pris for brandsikkerhed ›

29. november 2016

ROCKWOOL har netop modtaget prisen som årets danske sikringssvirksomhed for sit arbejde for brandsikkerhed. Prisen blev overrakt på Sectech-messen i København af direktør i SikkerhedsBranchen, Kasper Skov-Mikkelsen.


Sådan undgår du en løbsk varmeregning i vintermånederne ›

24. november 2016

Efteråret har for længst fået sit tag i det danske vejr, og der er en endnu koldere og vådere tid i vente. Udgifterne til opvarmning er på det højeste nogensinde, og tendensen er fortsat stigende. Heldigvis kan man isolere sig til en lavere varmeregning.


Sådan beskytter du sommerhuset mod fugtskader om vinteren ›

1. november 2016

Et sommerhus af ældre dato kan godt blive en dyr fornøjelse, hvis huset rammes af fugt-, svamp-, eller rådskader. I værste fald kan det betyde en stor og dyr forsikringsskade. Fugtafvisende isolering kan være vejen til at undgå de dyre skader.


ROCKWOOL facader sparer tid i byggeriet af Danmarks største børneby ›

1. november 2016

Byggeriet af Danmarks største børneby på Christianshavn står i fuldt flor. Børnebyen bliver Danmarks største institution, hvor mere end 600 børn og unge skal have deres daglige gang i blandt andet børnehave, fritidsklub eller ungdomsklub. De voksende ventelister for børnepasning i Københavns Kommune stiller krav til tempoet for byggeriet. ROCKWOOL facader med talrige beklædningsmuligheder er svaret.


ROCKWOOL sikrer det gode naboskab i Ørestaden ›

11. oktober 2016

Besøgende kan se frem til store musikoplevelser, når Københavns nye superarena i Ørestaden, Royal Arena, står færdig i starten af 2017. Det stiller store krav til lydisoleringen, hvis musikken samtidig ikke skal være til gene for naboerne. Derfor er valget faldet på ROCKWOOL Tagisolering til tagkonstruktionen, som skal sikre nabofreden.


Isolér dit hus og få samtidig råd til nyt køkken ›

14. september 2016

Husejere behøver ikke at vælge mellem at efterisolere huset eller få et nyt køkken. Ny beregning viser, at besparelserne på varmeregningen ved efterisolering af huset tjener sig selv hjem allerede efter knap tre år. Herefter kan den årlige besparelse få køkkendrømmene til at spire.


ROCKWOOL koncernen forpligter sig til at bidrage med at løse nogle af verdens udviklingsmæssige udfordringer ›

31. august 2016


ROCKWOOL bruger Roskilde Festival som innovationslaboratorium ›

1. juli 2016

Roskilde Festival er ikke bare en stor fest – det er også et levende laboratorium for test af nye produkter for erhvervslivet. ROCKWOOL koncernen er til stede på festivalen for fjerde år i træk med løsninger, der ligger uden for virksomhedens traditionelle kerneområde.


ROCKWOOL koncernen investerer over halv milliard i polsk fabrik ›

10. juni 2016

Isoleringseksperten ROCKWOOL styrker sin position i Polen med en betydelig investering i helt ny produktionslinje. En mere moderne, bæredygtig og effektiv produktion skal ruste virksomheden til at imødekomme den øgede efterspørgsel på stenuldsisolering på det polske marked.


ROCKWOOL åbner dørene til fremtidens hus på BYGGERI '16 ›

22. februar 2016

Når BYGGERI ’16 slår dørene op kan kunder og samarbejdspartnere få et glimt af fremtidens hus ved ROCKWOOL standen. Her afslører virksomheden en vægkonstruktion af komprimeret stenuld, der erstatter beton som bærende væg og som er nøglen til at opfylde byggeriets 2020 krav allerede i dag.


Vigtig dom: Forbrugerne har ret til korrekt information om isoleringsprodukter ›

15. februar 2016

SPU Isolering, som er ejet af Kingspan Insulation AB og leverandør af isoleringsprodukter af PIR (polyisocyanurat), har netop modtaget en dom for vildledende markedsføring. Den svenske dom bygger på EU-lovgivning, og er derfor også interessant på det danske marked.


ROCKWOOL nomineret til byggeriets to prestigefyldte priser ›

12. februar 2016

ROCKWOOL koncernen er blevet nomineret til to prestigefyldte priser, som uddeles på én af Skandinaviens største byggemesser, BYGGERI ’16. Mens virksomhedens montagesystem til vinduer bejler til Energiprisen, er et særligt ressourcebesparende system til tagisolering nomineret til Miljøprisen.


Be somebody’s valentine ›

12. februar 2016

Dagen hvor vi fejrer kærligheden er på søndag den 14. februar.


Det nye håndværkerfradrag ›

12. januar 2016

Med det nye håndværkerfradrag er det stadig favorabelt at renovere boligen med energivenlige løsninger, herunder at isolere sin bolig.


ROCKWOOL luner Det Kongelige Teater ›

8. december 2015

Det Kongelige Teater har fået nyt tag over danse- og teatersalen. Høje krav til brandsikkerhed i den historiske bygning fik tagdækkeren til at vælge stenuldsisolering fra danske ROCKWOOL.


Dansk isolering til verdens koldeste jordobservatorium ›

16. november 2015

Når verdens nordligste jordobservatorium åbner i Norge i 2018, er bygningerne isoleret med stenuld fra den danske isoleringsproducent, ROCKWOOL. Her kan forskere fra hele verden følge med i Jordens rotation og foretage helt nøjagtige klimamålinger.


Test skal forbedre flygtningelejre ›

9. november 2015

Folkekirkens Nødhjælp og ROCKWOOL koncernen lancerede i sommers et nyt samarbejde. Nu skal parterne til Kakuma lejren i Kenya, hvor de sammen med flygtninge skal teste mulige løsninger, der skal gøre det tåleligt at bo i en lejr.


Fremtidens hus ligner naboens ›

28. oktober 2015

De fleste familier drømmer om at bo i et bæredygtigt lavenergihus, hvor varmeregningen er minimal og komforten i top. De færreste ønsker dog at bo i noget, som ligner en scene fra en science fiktion film. Nyt samarbejde forener fordelene ved fremtidens hus med ønsket om at bo i et ukompliceret hus.


ROCKWOOL investerer over en halv milliard i danske produktionsarbejdspladser ›

3. september 2015

Isoleringseksperten trodser tidens tendens om at flytte produktionsarbejdspladser ud af Danmark. I stedet investerer virksomheden i teknologi og uddannelse til fabriksarbejderne på nyt produktionsanlæg. Den første palle isolering bliver pakket i dag, når Statsminister Lars Løkke Rasmussen klipper snoren for fabrikken i Nordjylland.


Festivalgæster som frivillige forsøgskaniner ›

30. juni 2015

De fleste naboer til Roskilde Festival forbinder festivalugen med støjgener, proppede supermarkeder og beskidte gader. For én af naboerne er festivalen mere end velkommen. Her betragter man festivalen som et stort laboratorium med de musikglade gæster som frivillige testpersoner.


Skelsættende dom om vildledende markedsføring i byggebranchen ›

30. april 2015

Højesteret har i dag dømt Papiruld Danmark for vildledende markedsføring. Det er første gang, at Højesteret dømmer i en sag om greenwashing, og isoleringsvirksomheden må som konsekvens ikke længere markedsføre papiruld som ’miljørigtigt’. Desuden må de ikke kalde papiruld lige så brandsikkert som stenuld. Ifølge ROCKWOOL Danmark er dommen en sejr for forbrugerbeskyttelsen generelt og for byggebranchen specifikt. Dommen hilses velkommen af Dansk Byggeri.


København er værtsby for nordisk konference om bæredygtigt byggeri ›

25. marts 2015

Den 28. april er målet for en nordisk konference, at fremme udveksling af erfaringer mellem nordiske aktører om bæredygtighed på bygnings- og bydelsniveau.


Husejer: "Investeringen tjener sig hurtigt hjem igen" ›

22. januar 2015

Isolering af loft og hulmur betaler sig bedst, viser en liste over de fem mest effektive energibesparende tiltag. Det mærker en familie fra Hvidovre, der samtidig er kommet træk- og kuldegener til livs i deres hus fra 60’erne.