Hvorfor vælge ROCKWOOL stenuld?

Hvorfor vælge ROCKWOOL stenuld?

Fordele ved ROCKWOOL isolering

Fire fordele i et og samme produkt

Grundbestanddelen i vores stenuldsprodukter er en af jordens uudtømmelige ressourcer – vulkanske sten. Det er fundamentet for vores forretning, og det er det, der gør os i stand til at tilbyde isoleringsprodukter med en unik kombination af fordele.

Stenuld er fremstillet på basis af materialer, som naturen selv producerer i rigelige mængder: på årsbasis 38.000 gange mere end vi bruger i produktionen. Derudover har stenuld en lang holdbarhed, der sikrer en vedvarende energibesparelse i hele bygningens levetid. Stenuld modstår temperaturer over 1000 °C og giver således den højeste brandsikkerhed for bygningen og dens brugere, og stenuld beskytter samtidigt mod støj.

Læs mere om de enkelte egenskaber:

 • Optimal brandbeskyttelse
  Det kan siges enkelt – sten kan ikke brænde. Derfor yder vores stenuldsprodukter en naturlig og uovertruffen brandbeskyttelse af enhver konstruktion.
 • Uhørt god akustik
  Det er ikke bare varme og ild, som ikke kan trænge igennem sten. ROCKWOOL stenuldsprodukter forhindrer effektivt lyd og støj i at trænge igennem rum og etager og begrænser også den støj, som kommer udefra. Det er et vigtigt bidrag til god komfort.
 • En holdbar løsning
  Få materialer holder så godt som sten. Derfor beholder ROCKWOOL stenuldsprodukter sin form, stabilitet og kvalitet igennem bygningens levetid:  beskyttelse mod varmetab, brand og støj.
 • Indbygget bæredygtighed
  ROCKWOOL stenuld bidrager til bæredygtige bygninger, hvor der er taget hensyn til miljø, mennesker og økonomi.
Back