Energiberegning - ROCKWOOL Energy Design

Online energirammeberegninger, varmetabsramme- og U-værdiberegninger samt rentabilitetsberegninger. Programmet kan anvendes af ingeniører, arkitekter, konstruktører og øvrige personer med byggeteknisk indsigt.

 
Start her med online energirammeberegninger, varmetabsramme- og U-værdiberegninger samt rentabilitetsberegninger. Programmet kan anvendes af ingeniører, arkitekter, konstruktører og øvrige personer med byggeteknisk indsigt. Download Rockwool Energy Design manual her

10 gode grunde til at anvende ROCKWOOL Energy Design til energiberegninger:

Energiberegninger

Energiberegninger
Værktøj til beregning af energibehovet for nybyggeri og større ombygninger.

Energiberegninger udføres i overensstemmelse med BE10 (anvender samme beregninger som SBI's program).

Logo af Statens Byggeforskningsinstitut — sbi.dk

 

ROCKWOOL Energy Design er gratis at bruge, og du kan tilmed foretage en beregning uden at logge ind

Gratis
Programmet er gratis at bruge, når du benytter ROCKWOOL isoleringsprodukter, og du kan tilmed foretage en beregning uden at logge ind.

Ønsker du at gemme, udskrive og dele en beregning eller oprette kataloger, kræver det, at du opretter dig som bruger.

U-værdi beregninger

U-værdi beregninger
Værktøj til beregning af U-værdier for bygningskonstruktioner. Beregningen udføres i overensstemmelse med DS 418:2011 ”Beregning af bygningers varmetab”.

Varmetabsrammeberegninger

Varmetabsrammeberegninger
Værktøj til beregning af varmetabsramme for tilbygninger og sommerhuse. Varmetabsrammen beregnes ved at sammenligne det aktuelle hus med et normgivende hus med 22 % vinduesareal og isoleret svarende til de normgivende U-værdierne. Beregningen udføres i overensstemmelse med DS 418:2011 ”Beregning af bygningers varmetab” samt Bygningsreglementet 2010.

Kataloger - Programmet indeholder kataloger over byggematerialer samt kataloger med bygningskonstruktioner, kuldebroer, vinduer og tekniske installationer.

Kataloger
Programmet indeholder kataloger over byggematerialer samt kataloger med bygningskonstruktioner, vinduer og tekniske installationer.

Rentabilitetsberegninger

Rentabilitetsberegninger
Værktøj til beregning af rentabilitet for renoveringsopgaver. Beregningen udføres i overensstemmelse med Bygningsreglementet 2010.

XML-import og export - Mulighed for integration med BE10 ved import og eksport af xml-filer

XML-import og export
Mulighed for integration med BE10 ved import og eksport af xml-filer

Programmet kan bruges på alle platforme, også Mac. Rockwool sørger for, at programmet altid er opdateret.

Online
Programmet kan bruges på alle platforme, også Mac. ROCKWOOL sørger for, at programmet altid er opdateret.

Deling af Kataloger

Deling af Kataloger
Det også muligt at oprette egne kataloger med foretrukne bygningskomponenter. Disse kan du vælge at dele med udvalgte brugere af programmet.

Deling af projekter - Du kan vælge at give kollegaer og samarbejdspartnere adgang til dine projekter, forudsat de er brugere af programmet. Således kan flere arbejde på samme projekt.

Deling af projekter
Du kan vælge at give kollegaer og samarbejdspartnere adgang til dine projekter, forudsat de er brugere af programmet. Således kan flere arbejde på samme projekt.